Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!Guzganian – ministrul muşeţel

Ziarul de Vrancea
25 ian 2013 1232 vizualizări
Focsangeles să se unească în cuget şi simţiri pe 24 ianuarie , ministrul armean botic blănos Guzganian a evitat să se prindă în horă cu premierul Pontănac.

Supărarea lui Guzganian s-a revărsat apoi şi la o conferinţă de presă, în care s-a plans ziariştilor cat de amărat este el la ministerul Economiei. “Mă ocup de producţia prin intermediul imprimantelor tridimensionale, în care România, mai ales în ce priveşte laserul, este foarte avansată şi mă ocup în acelaşi timp de a face curat în economie. Eu am devenit pentru prima oară în viaţa mea un fel de Cenuşăreasa. Trebuie să-mi suflec mânecile. Am uzine de elicoptere şi Plafar, deci de la elicoptere şi avioane ruginite până la ceai de muşetel trebuie să curăţ economia”, a spus ministrul Guzganian. Noi ştim că e suflet de poet şi îl dor multe lucruri, dar dacă a acceptat să facă parte dintr-un minister muşeţel, ori merge mai departe şi strange din dinţi, ori… şi mai frumos, scoate PNL-ul de la guvernare.

Cum se tratează durerile de dinţi la Spitalul mare

Oamenii cu dureri de dinţi groaznice ne-au povestit o chestiune medicală deosebită. Cică se face că dacă te doare măseaua sau îţi pică placa dentară din motive de vechime, n-ar fi tocmai ok să te duci la urgenţă pe la Spitalul Mare. Şi să vă explicităm de ce. Se pare că anumite doamne care se preocupă de sănătatea dentară nu fac altceva decat să-ţi dea cu apă oxigenată în gură, să te zgandăre cu un cleştişor, iar toate acestea să le facă fără să se spele pe maini, fără mănuşi de unică folosină şi nici măcar să folosească o seringă sterilă. Să nu mai spunem că nici pacientul nu e antesteziat. Păi te duci cu o durere de măsele şi pleci cu o super –extra- mega durere şi să nu mai spunem de nervii pe care ţi-i mănancă astfel de specimene. Iar posesoarea de măsele dureroase care ne-a povestit acest episod se întreba, la finalul consultaţiei, dacă să îi strecoare dentistei neigienice vreo şpăguţză. Pentru ce? Pentru apa cu care a dat pe dinţi?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Sapunaru, acum 4131 zile, 5 ore, 32 minute, 25 secunde
Mai Vozganian fii alaturi de TARICEANU ! NU fii codas si zice ca esti de dreapta ca v-ati dus spre stanga la RUSI
Ulise Grosu, acum 4132 zile, 3 ore, 7 minute, 16 secunde
Chiar daca dl. Vosganian a fost sef de promotie, atunci cand a terminat facultatea, somnul din Parlament, l-a facut sa devina rupt de realitate si a ajuns sa faca numai teoria chibritului.
tzatza mare, acum 4132 zile, 5 ore, 21 minute, 22 secunde
Campeneasca declara sambătă că în 2013 există banii necesari pentru plata salariilor și pensiilor însă acest lucru nu este o certitudine,Nu i-am auzit niciodată pe Tăriceanu,Năstase sau Boc citeste integral
tataia, acum 4132 zile, 5 ore, 57 minute, 8 secunde
Acest pălărios a fost pe vremea lu' nea Nicu dumnezeu să-l ierte acum la ceas aniversar că împlinea 95 ae ani, CONTABIL-MERCEOLOG pe la Serv Aprovizionare -Desfacere al FABRICII DE BERE citeste integral
danb, acum 4132 zile, 10 ore, 5 minute, 48 secunde
Este desigur o mare bucurie pentru agentii economici sa fie sfatuiti de domnul Vosganian, un om care nu a produs in viata lui macar o singura scobitoare, ci a fost permanent doar bugetar, bineinteles citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.