Puls

Şăfi cu viitor măreţ, opriţi jafu’ dăn giudeţ!

Ziarul de Vrancea
10 oct 2012 968 vizualizări
-Cu ocazia accidentului cistrenei cu motorină răsturnată-n urmă cu două zile pă drumu’ Focşeni-Suraia s-a descoperit ceva care nu se ştia, ci doar se bănuia. Şi anume cam cum s-aplică ”domnia legii” concret în giudeţu’ nostru, sub înţeleapta conducere a guvernării actuale. Respectivul transport erea efectuat d-o firmă fantomă, c-o cistrenă demult casată şi cu combustibil furat.

Frunzuliţă şi-un ştiuleţ,
Şefi cu viitor măreţ,
PlătiţI dă vranceni cu preţ,
Opriţi jafu’ dăn giudeţ! 

-Întrebarea dă la Puls se cade să-i dai răspuns:
În Vrancea e, poţi să spui, oare, Raiu’ jafului?

 

P.S Doua comentarii la articolul de ieri, care-a tratat subiectul, arata clar, cum vad cititorii nostri problema :

 

JAN acum 9 ore şi 57 minute

Inca odata se dovedeste ca traficul ilegal de petrol se face cu stirea autoritatilor statului. Omul de rand daca se duce cu un bidon de tuica la rude il opresc burtosii de la vama si il confisca iar aceasta cisterna se plimba nestingherita pe drumurile publice.

Thumbs Up Thumbs Down

6

Report as inappropriate

avatar

sorry acum 13 ore şi 35 minute

Citești,te informezi și te umple voma de cine ne apără drepturile și trebuie să facă dreptate in această țară ! A fost necesar să se întample această nenorocire în care să dispară un om dumnezeu să-l ierte,iar un transport nefiscalizat să fie oprit de'' șeful ''din cer , pentru ca să apară acesti sugaci nenorociți ai banului statului și să declare cu mult tupeu, batandu-se cu palma-n corason;...''.vom continua verificările''...''a fost descoperită o firmă fantomă''...mașina circula pe drumurile publice adică pe șoselele păstorite de oamenii lui gheorge viorel cu toate că era văndută la fier vechi de mai mult timp..Se mai înțelege din știre că autoritățile alertate fiind sau strans toate la fața locului deoarece petrolul a poluat solul lucru pe care nu-l fac și atunci cand dejecțiile de la porcii danezi din Sl.Ciorăsti sunt aruncate pe sol și îmbolnăvesc prin mirosurile împrăștiate toți locuitorii din municipiul reședință de județ.Și de această dată noi trebuie să înțelegem așa cum ni se explică pe limba noastră de copii proști că autoritățile sunt pe axa binelui.

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.