Puls

In giudetul feudat ,Stropy-i vesel si curat

Ziarul de Vrancea
22 apr 2005 862 vizualizări
Oriscit ar fi palmat, si cu acte, si pa blat.

-La Congrestul lu\' Partidoi da la Bucale (unde ocservatorii parea ingroziti de ce se sforareste p\'acolea) Stropy a aparut incretind din musteti pa o televizie, gingurind ca el voteaza trupa Geana-pres-dente, vraciu Sorel Hoprescu-igzecutiv si bineinteles Chiron Chitrea secretaur ghineral.

Daca nu-i diversioneala dinspre al-de gasca sofeorului, asa cum zicea on comentator pa acelasi canal da televizie, baronetului ar cam trebui sa-i fie frica (chiar asa cu spate tapanos da la fratele Chiron, cum se inchipuieste). Finca Nea\' Nelu nu iarta.

Il va frigea, deci, mai tata!


-Orisicit varianta vehiculata intens ieri pa holuri si la birfoteli la Congrestul cu pricina era aia ca Stropy,ghidonat bineinteles in comploteala da Chitrea,a pus-o de-o tradeala cirmind-o(cu marionetele da la Vrancia pa care le-a ales personal si cu grija iacata de ce !) spre Geana.

Nu se stie la fix daca totul e cu acordul lu Naste da nu-i de fel imposibil.

Asa s-ar explica si ceva din crispeala Chironului la Conferintia da la Vrancia , insoteala lui da catre omul Nea Nelului,Scolcanu Cucioc da si aparitia ca varinata (contra lu sofeorul Chitrea) a Abramburicai fosta ministreasa da scoale.

Nu se stie la cum e,

S-ar putea sa bubuie.


-Iaca,in scandalaul care pute de te trazneste da la Fabrica da drume a dixparut deocamdata taman japcaul cel penal: Baronetul papagal.

Da minarelile cit casa, cu falsuri asemenea cu scosul din Trezornarie a foandelor (scriind in ordinurile da platica ca-s pintru salarii, ele fiind in realitate pintru cotizatii cumetresti, trimese inspre Visinache si Scanteia cea stropyneasca, care in acte apare ca-i a amantii Cory, care trage sfory) va intra la inghesuiala urmatorii,( in afara dereftorul iconomic Burlanoiu si a plinului Oglaian):

fostul saf da Finansuri, dom\' Gingiorica, Nea Mirceia Interimaru\' (la care spilul e ca fiind bolnav de o boala, fereasca Dumnezeu, va fi extras din cauza fara problemsuri), citiva amarasteni, cenzari la socitate.

Hai ca pute-a circ, bai frate!

Cu baron pus pa fentate,

C-altii a semnat in acte,

Sau a ordonat da toate.


Ca asa-i la state-n state,

Ce-s giudeturi-feudate,

D-are safi o nulitate.

Iar va face, finca poate,

Reptile nevertebrate!


-E extraordinara si aia cum sofeorul stropynesc Drumbava

a luat-o cahui prin Berlusconia si Haustria (in Audi cu amanta Cory si muma da baron) si la nimeni nu i-a venit in bila sa-l opreasca.

Insceneala magareasca,

Facuta ca sa-l fereasca.


-La domnii da la Aliantza cica le-ar fi reusit da asta tura incotopenirea la saf da Taigelarie a omaletelui lor, Serblanuloiu.

Nu s-o lasa cu blatoiu?

E indiciuri cu puhoiu.


-Intrebarea da la Puls e grea, ca laba la urs:


L-a tradat si pa Nea Nelu al baron la creier chelu?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.