Puls

Noua stare de alertă pare-o manărie certă

Ziarul de Vrancea
27 ian 2014 1179 vizualizări
"Începand cu ora 12,00 semnez hotărarea de guvern, o publicăm în Monitorul Oficial, pentru cele trei judeţe suntem în stare de alertă pană cand se va considera că putem ridica această stare", a spus primul ministru, precizand că acest lucru nu înseamnă restrangerea vreunei libertăţi cetăţeneşti şi nici achiziţii publice sau bani alocaţi pentru primarii.

În principiu, această stare presupune, a explicat Ponta, asigurarea sub comandă unitară de utilaje şi mijloace de intervenţie, carburant necesar, organizare transport şi depozitare alimente, prioritizarea acţiunilor de intervenţie, funcţionarea reţelelor de distribuţie energie electrică, menţinerea ordinii publice, posibilitatea interzicerii circulaţiei pe anumite drumuri şi a substanţelor periculoase.

"Avand o conducere unitară putem să îndepărtăm rapid toate consecinţele ultimelor două zile şi să ne pregatim pentru miercuri şi joi, cand avem o noua perioadă dificila", a spus Victor Ponta.

"Nu e vorba de achiziţii sau bani, o să înceapă speculaţiile că dăm bani, tot ce se intervine se intervine de la nivel naţional şi tot ce punem la dispoziţie punem de la rezervele statului", a continuat acesta, adaugand că "toate drepturile cetăţeneşti răman în vigoare".

Se pune spre exemplu întrebarea ,cel puţin în cazul judeţului Vrancea ce împidică guvernul sau pe Victor Ponta să ia toate măsurile  sus-enunţate în lipsa declarării „stării de alertă”?
Dacă răspunsul foarte probabil e ”nimic” atunci musai  declararea stării de alertă ascunde alte şmecherii.Mai puţin accesibile votanţilor de rand

Noua stare de alertă,
Pare-o manărie certă.
Mulţi  susţin că e o fentă,
S-aibă baronii ofertă.
Căci ei n-au chef  de dietă,
P-aste vremuri cu omertă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
rita, acum 3702 zile, 21 ore, 50 minute, 59 secunde
Iar isi mareste averea mop si bani pt.partid..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.