Anunțuri ZdV 31 anunțuri în 13 categorii

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii

 

Utilizatorii site-ului http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi sunt de acord să respecte următorul regulament şi sunt responsabili în faţa legii cu privire la conţinutul anunţurilor adăugate.

 

1. Este interzisă publicarea anunţurilor de vânzare sau cumpărare a cd-urilor sau dvd-urilor pirat, a produselor ce se supun legii drepturilor de autor.

2. Este interzisă publicarea de fotografii cu conţinut pornografic sau vulgar.

3. Este interzisă vânzarea lucrurilor furate sau oferirea de servicii ilicite.

4. Este interzisă adăugarea aceluiaşi anunţ de mai multe ori. Toate anunţurile duplicat vor fi şterse fără nici un avertisment prealabil.

5. Este interzisă adăugarea de anunţuri al căror conţinut nu are legătură cu rubrica respectivă.

6. Este interzisă publicarea anunţurilor care au conţinut politic, discriminatoriu sau ofensator.

7. Este interzisă folosirea de coduri html şi inserarea linkurilor în anunţuri. Este, de asemenea interzisă, scrierea anunţurilor cu majuscule sau folosirea de simboluri pentru a evidenţia anunţurile. Pentru promovare prin bannere, linkuri, oferte ale companiilor, va rugăm să ne contactaţi pentru detalii folosind pagină de contact

 

Anunţurile care nu respectă regulile de mai sus vor fi şterse fără nici un avertisment prealabil. Pentru orice nelămuriri, întrebări sau sugestii, va rugăm să ne contactaţi folosind pagină de contact

 

 

Descrierea serviciului

SC NORD EST MEDIA, editor al cotidianului Ziarul de Vrancea administrează această pagină web, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a , de a publică anunţuri online gratuit sau contra cost şi de a adaugă anunţuri în ediţia tipărită a cotidianului Ziarul de Vrancea.

 

Înregistrare

Pentru înregistrarea pe site-ul http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi este necesar să vă autentificaţi folosind formularul pe care-l găsiți la adresa https:// ziaruldevrancea.ro /login în site. Este obligatoriu că informaţiile oferite să fie corecte şi complete.

 

Ziarul de Vrancea îşi rezervă dreptul de a va suspendă sau refuză calitatea de utilizator  al serviciilor oferite de pagina  http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  în cazul în care descoperă că aţi oferit informaţii eronate, false sau tendenţioase în timpul înregistrării că membru. Este interzis să folosiţi un nume de utilizator indecent sau inadecvat. Ziarul de Vrancea are dreptul să va refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului, fără notificări prealabile.

 

 

Politică de confidenţialitate

Orice informaţie oferită de dumneavoastră va beneficia de confidenţialitate totală, cu excepţia cazurilor în care divulgarea informaţiilor este necesară pentru a respectă legea şi procedurile judiciare. Nu vom divulgă către terţe părţi informaţii referitoare la vizitele făcute pe site-ul nostru sau orice informaţii personale precum numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail etc.

 

În conformitate cu prevederile Legii 677/2001, dispuneţi de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact a paginii Anunțuri ZdV a

 site-ului. Ziarul de Vrancea îşi rezervă dreptul de a trimite prin email notificări ocazionale despre noutăţile oferite clienţilor care folosesc acest serviciu.

 

 

 

Conţinut

Utilizatorii serviciului sunt în exclusivitate responsabili pentru conţinutul mesajelor proprii şi suportă consecinţele acestora.Ziarul de Vrancea nu controlează, ci doar monitorizează conţinutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul paginii web şi, astfel, nu garantează acurateţea, integritatea şi calitatea acestui conţinut.

 

Anunţurile apărute pe pagina  http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  sunt proprietatea Ziarul de Vrancea. Preluarea şi republicarea anunţurilor - atât online cât şi în altă formă - se poate face numai cu acordul scris al Ziarul de Vrancea.

 

Ziarul de Vrancea îşi rezervă dreptul de a refuză calitatea de membru utilizator al paginii  Anunțuri ZdV, din iniţiativa sa exclusivă, utilizatorilor care încalcă regulile menţionate mai jos. Utilizatorii serviciilor oferite de  pagina  http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  sunt de acord:

 

a) În cazul în care reprezintă persoane juridice, să nu adauge anunţuri gratuite pe pagină web

b) Să nu înscrie de mai multe ori, simultan, acelaşi anunţ, chiar şi sub forme diferite;

c) Să adauge anunţuri numai în categoriile corespunzătoare. În cazul în care categoria nu există, să adauge anunţul în categoria "Altele" subcategoria "Diverse";

d) să nu adauge anunţuri, comentarii sau alt tip de mesaje cu conţinut ilegal, defăimător, ofensator, ameninţător, vulgar, obscen, sau care afectează intimitatea altei persoane, îndeamnă la ura rasială, etnică sau sunt în alt mod ofensatoare;

e) să nu falsifice datele de identificare, sau să le manipuleze în alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricărui conţinut transmis prin intermediul paginii web;

f) să nu transmită conţinut pentru care nu au dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relaţii contractuale sau de încredere (cum sunt informaţiile confidenţiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite că parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenţa acordurilor de confidenţialitate);

g) să nu transmită conţinut care încalcă patente sau mărci protejate, secrete comerciale, drepturi de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricărui terţ;

h) să nu transmită conţinut care conţine viruşi sau orice alt tip de cod, fişiere, sau programe care sunt create să distrugă, întrerupă sau să limiteze funcţionarea oricărui software, hardware sau echipament de telecomunicaţii;

i) să nu colecteze sau depoziteze date personale despre ceilalţi membri utilizatori ai serviciilor paginii web;

j) să nu să se înregistreze sub mai multe nume de utilizator în cadrul paginii web

 

În cazul în care veţi încuraja, în orice fel, prin intermediul http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  , comportamente vizate de legea penală sau care pot antrena răspunderea civilă delictuală, sau în cazul în care veţi săvârşi dumneavoastră înşivă asemenea fapte, precum şi în cazul în care veţi încalcă în orice alt fel legile în vigoare, Ziarul de Vrancea îşi rezervă dreptul de a lua măsurile pe care le consideră de cuviinţă, inclusiv de a colabora cu autorităţile pentru cercetarea faptelor dumneavoastră.

 

 

Condiţii speciale Anunţuri Online Gratuite:

 

I) Anunţurile Online Gratuite sunt destinate Persoanelor Fizice neprestatoare de servicii. Fiecare utilizator înregistrat poate adaugă un anunţ pe zi. Fiecare anunţ Online Gratuit  este valabil 7 zile. În acest interval este interzisă repetarea aceluiaşi anunţ. Toate anunţurile trebuie să conţină date de contact (telefon şi/sau email) şi trebuie adăugate în categoriile corespunzătoare. În cazul în care categoria nu există, utilizatorul va adaugă anunţul în Categoria "Altele", subcategoria "Diverse".

 

Este interzisă adăugarea de Anunţuri Online Gratuite care:

sunt scrise în întregime sau în mare parte cu majuscule sau

promovează pagini web, mai ales cele cu caracter concurenţial

a. face în anunţ trimitere (link) către o pagină web care prezintă produsul în detaliu

b. are o imagine ataşată care prezintă un produs generic sau o sigla

c. promovează prestări de servicii de orice fel, de ex.: în domeniul construcţiilor, tehnoredactare, meditaţii, consultanţă, masaj/relaxare la domiciliu, chiromanţie/ghicitoare, promovare de câştiguri de la distanţă prin intermediul internetului (de genul vizitează site-uri şi câştigi din clickuri), câştiguri din scheme piramidale, etc.

d. promovează obţinerea de venituri din închirieri, de ex: închirieri de imobile/autoturisme

e. promovează vânzarea/cumpărarea/închirierea de spaţii comerciale sau a mai multor produse/imobile/terenuri în conţinutul aceluiaşi anunţ, de ex.: proprietar al unui bloc vinde în calitate de persoană fizică apartamente, garsoniere; vânzarea de bunuri confecţionate/procurate în urmă căreia obţine un venit regulat.

 

Restricţiile de la punctele d), e), f), g) pot fi eliminate prin postarea anunţului contra cost, sub formă de Anunţ Online Premium şi/sau Tipărit în cotidianul Ziarul de Vrancea

II) Persoanele Juridice (PFA, Societăţi Comerciale, Fundaţii, etc.) pot adaugă Anunţuri Online Gratuite doar în categoria Angajări/Oferte, mai puţin angajatorii care oferă locuri de muncă de genul: videochat, dansatoare în club, maseuză, etc., sau anunţuri care se referă la angajare în regim de colaborare/anunţuri generice, de exemplu: job part time sau colaboratori, acestea din urmă intrând în categoria anunţurilor contra cost (premium şi/sau tipărite).

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea anunţului.

Abaterile repetate vor avea drept consecinţă anularea contului dvs. (banare).

Click aici pentru a consulta tabelul pentru categoriile/subcategoriile la care puteţi adaugă anunţuri.

 

 

Condiţii speciale Anunţuri Online Premium:

I) Anunţurile Online Premium sunt destinate oricărui tip de persoană. Fiecare anunţ este valabil 14 zile  sau 30 de zile funcţie  varianta de preț oentru care se optează. În acest interval este interzisă repetarea aceluiaşi anunţ. Toate anunţurile trebuie să conţină date de contact (telefon şi/sau email) şi trebuie adăugate în categoriile corespunzătoare. În cazul în care categoria nu există, utilizatorul va adaugă anunţul în Categoria "Altele", subcategoria "Diverse".

 

Este interzisă adăugarea de Anunţuri Online Premium care:

a. sunt scrise în întregime sau în mare parte cu majuscule (în internet, a scrie cu majuscule este similar cu a ţipă la cineva)

b. promovează pagini web, în special pe cele cu caracter concurenţial

c. face în anunţ trimitere (link) către o pagină web care prezintă produsul în detaliu

 

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea anunţului.

 

Abaterile repetate vor avea drept consecinţă anularea contului dvs. (banare).

 

Click http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  pentru a consulta tabelul pentru categoriile/subcategoriile la care puteţi adaugă anunţuri.

 

Modificări şi încetări ale serviciului

Ziarul de Vrancea îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment, sau de a întrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispoziţie (în totalitate sau numai în parte), cu sau fără o notificare prealabilă. Sunteţi de acord că Ziarul de Vrancea nu este răspunzător faţă de dumneavoastră sau orice terţă parte pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul paginii web şi nu puteţi cere despăgubiri sub nici o formă pentru aceste motive. Ziarul de Vrancea poate bloca contul sau înceta oferirea serviciilor, poate şterge sau dezactiva orice conţinut din cadrul serviciilor, în cazul în care consideră că un utilizator a violat sau nu a acţionat conform cu litera sau spiritul Termenilor şi condiţiilor.

 

 

Despăgubiri

Pentru toate pagubele cauzate firmei SC NORD EST MEDIA SRL sau altor terţe părţi prin folosirea inadecvată a serviciilor paginii http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  , încălcarea Termenilor şi condiţiilor sau a drepturilor unei terţe persoane, va obligaţi să suportaţi plata despăgubirilor stabilite de comun acord sau, după caz, de instanţele de judecată competenţe.

 

 

Absolvirea de răspundere

Declaraţi în mod expres că înţelegeţi şi că sunteţi de acord cu următoarele afirmaţii: a) utilizarea serviciilor paginii web se face pe propria răspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "aşa cum sunt" sau "aşa cum sunt disponibile". b) Ziarul de Vrancea nu oferă nici o garanţie că: (i) serviciile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră; (îi) serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; (iii) rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea paginii web şi a serviciilor puse la dispoziţie vor fi corecte sau de încredere; (iv) calitatea oricăror produse, servicii, informaţii sau alte materiale cumpărate sau obţinute de dumneavoastră prin intermediul paginii web va satisface toate cerinţele; (v) orice eroare de program va fi corectată; c) Orice material descărcat sau obţinut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de Ziarul de Vrancea poate fi folosit doar pe riscul propriu şi veţi fi singură persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesaţi paginii web sau alte pierderi de date ce pot rezultă din descărcarea acestui tip de conţinut.

 

Acord

Prin folosirea paginii site-ului http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  (vizitarea sau cumpărarea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii şi condiţiile de utilizare" de mai sus. Orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi Ziarul de Vrancea sau partenerii săi se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluţionat în instanţa, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

Dacă nu sunteţi de acord cu aceste reguli va rugăm să nu folosiţi în nici un fel servicile şi conţinutul paginii http://www.ziaruldevrancea.ro/anunturi  .

 

Puteţi semnala încălcarea acestor reguli la adresa ziaruldevrancea@ yahoo.com