Anunțuri ZdV 17 anunțuri în 13 categorii

Ajutor

.

Ajutor

 

Acum puteţi găsi toate răspunsurile la orice nelămurire referitoare la funcţionalitatea

paginii Anunțuri ZdV

.

• 1. Cum pot trimite anunţuri pentru a fi publicate în ediția tipărită a Ziarului de Vrancea?

• 2. Ce tipuri de anunţuri găsesc pe acest site?

• 3. Ce pot să fac dacă sunt logat?

• 4. Cum pot adaugă credit în contul meu şi pentru ce îl pot folosi?

 

 

 

 

1. Cum pot trimite anunţuri pentru a fi publicate în ediția tipărită a Ziarului de Vrancea?

Pentru a te scuti de drumul până la punctele noastre de mică publicitate Ziarul de Vrancea îţi pune la dispoziţie soluţia online. Urmăriţi paşii de mai jos pentru a trimite anunţul tău:

Pasul 1: Trebuie să te înregistrezi în cazul în care nu deţii deja un cont pe site-ul nostru.

Pasul 2: Selectezi opţiunea adaugă anunţ în ziarul Ziarul de Vrancea. În cazul în care nu ai credit selectezi opţiunea de încărcare credit din pagină de administrare a contului tău. Pasul 3: Completezi formularul pentru adăugarea anunţului şi apeşi butonul trimite, iar anunţul va apărea în ziar în zilele alese de ţine. Costul anunţului este acealasi ca la sediul nostru, Biroul de mică publicitate, şi va fi retras automat din creditul total pe care-l deţii în cont.

 

 

2. Ce tipuri de anunţuri găsesc pe acest site?

Acest site conţine 2 tipuri de anunţuri: anunţuri online gratuite și, anunţuri online premium,

 

Anunţul online gratuit: este vizibil numai pe site pe o perioada de 7 zile de la dată postării.

 

Anunţul online premium: este vizibil numai pe site pe o perioada de 14 zile  sau 30 de zile de la dată postării funcție planul tarifar ales (30 de lei pentru 14 zile respectiv 50 de lei pentru 30 de zile). Acest tip de anunţ este întotdeauna afişat deasupra  anunţurilor online-gratuite. Costul acestuianunt este de 30 de lei pentru perioada de valabilitate de 14 zile sau 50 de lei pentru  perioada de valabilitate de 30 zile, cost ceva fi retras automat din contul tău la publicarea anunţului.

 

Anunţurile Online Premium apar şi pe ticker-ul din pagină de internet a cotidianului Ziarul de Vrancea. Ultimele  anunţuri Online Premium postate de către utilizatori vor fi afişate și-n zona de jos pe prima pagină a ediţiei curente a site-ului nostru!

 

 

 

3. Ce pot să fac dacă sunt logat?

Dacă te înregistrezi pe site-ul nostru şi te logezi ai posibilitatea să:

 

» Adaugi anunţ online gratuit

 

» Adaugi anunţ online premium

 

» Adaugă anunţ spre a fi tipărit în ediţia prinţ a cotidianului Ziarul de Vrancea

 

» Încarcă credit pe care poţi să-l foloseşti oricând şi pentru orice facilitate doreşti: adăugare anunţ premium, sau trimite anunţ tipărit în ziar. » Administrezi anunţurile tale

 

» Administrezi contul tău (date personale: user, parolă, etc.)

 

 

4. Cum pot adaugă credit în contul meu şi pentru ce îl pot folosi?

Banii încărcaţi în cont pot fi folosiţi pentru a adaugă anunţuri online premium pe site sau pentru a trimite anunţ spre a fi publicat în ediția tipărită a Ziarului de Vrancea. Puteţi folosi suma încărcată oricând, astăzi sau peste un an.

 

» Accesaţi secţiunea Încărcare credit, introduceţi suma pe care doriţi să o încărcaţi, introduceţi detaliile cardului dumneavoastră şi contul dumneavoastră va fi încărcat imediat.

 

» Procesatorul nostru de carduri este PLAYMOBIL, lider  e-payments în România care oferă o soluţie sigură şi rapidă pentru tranzacţiile online. Datele dumneavoastră personale legate de card (număr, dată expirare, cod) vor fi procesate într-un mediu securizat fără posibilitatea de a fi copiate. În acest fel, Ziarul de Vrancea nu are acces la informaţiile legate de cardul dumneavoastră.

 

» După ce aţi încheiat tranzacţia de plata cu succes reveniţi în secţiunea "Încărcare credit" de pe site-ul nostru şi daţi click pe butonul de reîncărcare a paginii până creditul dumneavoastră va apărea în cont. Cardurile acceptate sunt Visa, MasterCard, American Express, JCB, Dinners şi cont PayPal.