Ultima oră

Mini-Ştiri: Cursa cu mopedul le-a adus dosar penal

Ziarul de Vrancea
20 aug 2013 1165 vizualizări
Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal după ce s-au urcat pe moped fără permis.

În comuna Gugeşti, poliţiştii l-au depistat pe Ionel F., 57 ani, din localitate, în timp ce conducea mopedul marca Honda. La Vizantea, Ionel P., 27 ani, din localitate, se plimba cu un moped Piaggio, dar a avut ghinionul să se întalnească cu poliţiştii. Tot cu dosar penal s-a ales şi llie B., 58 ani, din municipiul Bucureşti. Aceasta a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea o Dacia, pe raza comunei Urecheşti, având o îmbibaţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. (D.C.)

Hoţii “gălăţeni” răman după gratii

Cei patru tineri din Galaţi care au comis mai multe furturi pe raza judeţului Vrancea, inclusiv la actualul director al ENET, Manole Merchea, precum şi la primarul din Garoafa, Gheorghe Maghiaru, vor rămane în continuare după gratii. Tribunalul Vrancea a respins ieri ca nefondat recursul declarat de aceştia la prelungirea măsurii de arestare preventivă. Florin Suru, 22 ani, Sorin Savu, 25 ani, ambii din comuna gălăţeană Munteni, Ionuţ - Dan Suru, 21 ani şi Nistor Cantaragiu, 25 ani, ambii din municipiul Tecuci, au fost arestaţi luna trecută după ce, la domiciile acestora au fost efectuate mai multe percheziţii în urma cărora au fost descoperite mai multe bunuri din cele furate. Judecătorii focşăneni au prelungit mandatele celor patru cu încă 30 de zile, de la data de 21 august pană pe 19 septembrie. Valoarea totală a prejudiciului se ridică la circa 15.000 lei. (G. S. )


A fost prins la volan conducand  sub influenţa alcoolului

Un tanăr de 28 de ani din Goleşti s-a ales cu dosar penal pentru refuzul de a se supune recoltării probelor biologice. Daniel Cătălin Şerbu a fost oprit pe 3 iunie, în jurul orelor 1.30. După ce a suflat în alcooltest a rezultat o valoare de 0,80 mg alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat apoi să mai meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice, invocand probleme de sănătate. Ulterior a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.