Ultima oră

Familia Cioabă cere ajutor financiar de la stat pentru factura de la spitalul din Antalya

Ziarul de Vrancea
18 aug 2013 993 vizualizări
Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al ţiganilor, Florin Cioabă, a declarat că familia sa vrea să ceară ajutor de la statul român pentru plata facturii la Spitalul Universitar din Antalya, aceasta ridicându-se la suma de 350.000 de dolari.

Dorin Cioabă spune că unitatea medicală e emis o factură de 350.000 de dolari pentru spitalizare şi operaţie, sumă pe care el şi familia lui nu o pot acoperi, potrivit Ştirilor ProTV.

Fiul lui Florin Cioabă a mai spus că nu poate ridica trupul tatălui său de la morga spitalului decât atunci când factura va fi plătită.

 

 

Dorin Cioaba

Dorin Cioabă
Foto: gorjeanul.ro

Florin Cioabă, autointitulatul rege al tiganilor a murit sâmbată, în urma unui stop cardio-respirator. 

Dorin Cioabă a declarat că ar fi vrut să aducă în ţară trupul lui Florin Cioabă în cursul zilei de luni, transportul urmând să fie făcut cu un avion privat.

Rudele lui Cioabă aflate la spitalul din Antalya au contactat deja o firmă locală de servicii funerare, care ar urma să se ocupe inclusiv de documentele necesare şi de asigurarea transportului până la reşedinţa din Sibiu a "regelui" romilor.

O parte a rudelor lui Florin Cioabă se vor întoarce duminică în ţară, tot cu avionul, în vederea pregătirilor pentru înmormântare.

În demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioabă se implică şi personalul din Ambasada României la Ankara şi din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucureşti, la solicitarea de asistenţă venită din partea membrilor familiei.

Florin Cioabă a suferit un preinfarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind în stare gravă timp de mai multe zile.

 

www.rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3925 zile, 18 ore, 4 minute, 36 secunde
Daca Cioaba era sigurat CAS atunci CAS trebuie sa plateasca. Au fost cheltuieli pentru o situatie de urgenta, deci problema e foarte clara. Solutia rapida ar fi ca familia sa gaseasca bani de undeva citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.