Ultima oră

Vreme călduroasă, local CANICULARĂ

Ziarul de Vrancea
17 aug 2013 1025 vizualizări
Vezi prognoza meteo pe următoarele trei zile

Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru următoarele zile. Duminică temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade şi 34 de grade, luni şi marţi vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în sudul şi vestul ţării.

 

  

Vremea se va mentine calduroasa

Vremea se va menţine călduroasă
Foto: rtv.net

Duminică, vremea va deveni călduroasă în special în vestul şi în sudul ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, şi doar izolat, după-amiaza, în zona de munte vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade în estul Transilvaniei şi 34 de grade în Banat şi Lunca Dunării.

Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 32..33 de grade. Presiunea atmosferica variaza uşor la valoarea de 757 mm Hg.

Luni şi marţi, vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în sudul şi vestul ţării. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat va ploua slab şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în estul Transilvaniei şi 35 de grade în Câmpia de Vest şi Câmpia Română. Vremea se va menţine călduroasă, posibil caniculară după-amiaza, când maxima temperaturii aerului va fi în jur de 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Vremea va fi călduroasă, local caniculară în Câmpia de Vest şi Lunca Dunării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiază la munte, iar seara şi noaptea şi în vestul ţării, unde izolat vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi sudul Banatului. Vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 33...34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

La mijlocul săptămânii, chiar dacă temperaturile mai scad uşor, vremea tot caldă rămâne. Maximele pornesc de la 26 de grade şi urcă spre 33, dar nu sunt excluse ploi în zona de munte, în vest şi nordvest, unde, aşa cum se întâmplă vara, vom avea parte de averse cu descărcări electrice şi ceva rafale de vânt pe durata ploilor. Vântul se va simţi şi în sudul ţării ceva mai alert. În următoarele zile, vremea rămâne caldă şi, din păcate, ploile se restrâng spre zona de munte şi de deal.


www.rtv.net

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.