Ultima oră

Faza Zilei: Retardat de Bilieşti: cum să omori cainii vecinului

Ziarul de Vrancea
9 aug 2013 2103 vizualizări
Idioţenia umană nu cunoaşte limite. Şi pe langă retardul de care suferă mulţi dintre cei care ne înconjoară, unii dau dovadă şi de o cruzime inimaginabilă faţă de animale.

Un colaborator al ZdV ne-a arătat capcanele făcute din bucăţi de slănină în care au fost înfipte bolduri, pe care vecinii săi “binevoitori” de la Bilieşti i le-au pus pentru cainii din gospodărie. “Nu sunt prea multe de zis. Am găsit această bucată de slănină burduşită cu bolduri aruncată în curtea clinicii mele medicale situată în Bilieşti, unde am doi caini, dintre care unul este din rasa Labrador, şi la care ţin ca la ochii din cap. Din păcate sunt o grămadă de oameni răi şi fără suflet”, ne-a spus cel care a găsit „momelile” criminale pentru patrupede. Din fericire, slănina cu bolduri nu a fost găsită de caini. Dar poate proprietarul delicatesei criminale ar vrea totuşi să o guste înainte să o arunce la animale. Poate are lipsă de fier în organism! Inimă şi creier cu siguranţă nu are!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.