Ultima oră

Bilete CFR cumpărate de la mall

Ziarul de Vrancea
9 aug 2013 1195 vizualizări
Vrancenii îşi pot cumpăra bilete de tren din patru magazine din Focşani

După desfiinţarea agenţiilor de voiaj, compania CFR vine cu o veste bună pentru cei care călătoresc cu trenul. Clienţii CFR îşi pot achiziţiona biletele de călătorie din marile centre comerciale la un preţ redus. Clienţii CFR Călători îşi vor putea cumpăra biletele de tren de la terminalele de plăţi electronice ZebraPay. În plus, la biletele achiziţionate prin această nouă modalitate se va aplica o reducere suplimentară de 7,85%. Cele 600 de terminale ZebraPay sunt amplasate în puncte de maximă concentrare a traficului din 90 de localităţi, printre care şi Focşani. Este vorba despre marile spaţii comerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, pieţe, benzinării, universităţi şi campusuri universitare. În Focşani, călătorii îşi vor putea cumpăra biletele din: Carrefour Focşani, Kaufland, Magazin Cooperativa, Market Carrefour şi Metex – Magazin Focşani. Utilizarea terminalelor ZebraPay este simplă, iar aparatele funcţionează pe baza tehnologiei touchscreen. Clienţii trebuie să selecteze datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi clasa de rezervare (la vagon clasa 1 sau a 2-a, la vagon-cuşetă, de dormit cu 2 paturi sau de dormit single). Se pot achiziţiona bilete numai la trenuri cu rezervarea locurilor obligatorie sau facultativă (IC, IR, Regio Expres), în trafic intern. În afară de Focşani, noua variantă de achiziţionare a biletelor este disponibilă în cele mai mari oraşe ale ţării, printre care Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Bacău, Buzău, Cluj Napoca şi Timişoara. CFR anunţă că serviciul ZebraPay este disponibil permanent, însă reducerea de 7,85% se va aplica doar pană la 30 septembrie 2013.

Reduceri pentru biletele cumpărate cu anticipaţie

Pentru vanătorii de reduceri, e important de ştiut că pasagerii trenurilor romaneşti beneficiază, începand cu 25 iunie, de reduceri mari şi dacă îşi cumpără biletele cu mai multe zile înainte de călătorie. Astfel, se aplică reduceri de 25% la cumpărarea biletului cu 21 – 30 zile mai devreme de data călătoriei, 18% - pentru achiziţionarea biletului cu 11 – 20 de zile înainte, şi 10% - la cumpărarea biletului cu 6 – 10 zile anterior efectuării călătoriei. (Alina-Elena VASILIU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.