Ultima oră

Mini-Ştiri: A vrut să se omoare cu medicamente

Ziarul de Vrancea
6 aug 2013 585 vizualizări
O femeie de 48 ani din judeţul Buzău a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” din Focşani după ce a luat prea multe medicamente.

 Femeia a înghiţit nouă pastile dintr-un medicament indicat în tratarea hipertensiunii arteriale şi dintr-un medicament indicat pentru tratarea durerii din gat. Pacienta, care suferă şi de obezitate, a refuzat să rămană internată în spital. Se pare că femeia suferă şi de depresie. (R. M.)

Judecaţi pentru conducere fără permis

Ionel Babei, de 35 de ani din Nistoreşti, a fost trimis în judecată pentru conducere fără permis. Pe 16 septembrie 2012, bărbatul se afla la volanul unui autoturism şi a fost oprit la un control de rutină la Boloteşti. Verificările au evidenţiat că bărbatul nu avea permis de şofer. La scurtă vreme după eveniment, Babei a plecat din ţară, nefiind audiat în dosar. Tot pentru conducere fără permis a fost trimis în judecată şi Titi Cîmpeanu, de 24 de ani diun Popeşti. Tanărul a condus, pe 13 aprilie, un autovehicul care avea defecţiuni la sistemul de iluminare. Tanărul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a fost urmărit pană la o intersecţie, unde a derapat iar vehiculul a rămas suspendat pe acostament. Cîmpeanu a refuzat şi recoltarea probelor biologice, invocand fobia de ace. În alcooltest, a rezultat că şoferul avea o îmbibaţie de 0,91 mg alcool pur în aerul expirat. (G. S.)

La 61 de ani va fi judecat pentru tăiere de arbori

Un varstnic din comuna Andreiaşu va da socoteală judecătorilor pentru că, în luna februarie a acestui an, a mers în pădurea aparţinand Ocolului Silvic Focşani, de unde a tăiat 12 arbori. Cand a fost audiat, Costică C. a declarat că a fost convins că a tăiat din pădurea aparţinand tatălui său, pentru a avea lemne de foc pentru familia sa. Valoarea totală a prejudiciului produs fondului silvic se ridică la suma de 1.228 lei fără TVA. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.