Ultima oră

Mini-Ştiri: Bărbat găsit mort pe un drum din Măicăneşti

Aurelian Ivan
31 iul 2013 1218 vizualizări
A murit după ce a terminat munca la camp, cel mai probabil pe fondul căldurii şi oboselii.

Toader D., de 56 de ani, din Măicăneşti a fost găsit decedat lângă căruţă, pe marginea unui drum sătesc. Conform poliţiştilor, bărbatul ar fi ieşit la muncile agricole, i s-a făcut rău şi a decedat. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei. (A. I.)

Accident cu bicicletele

Poliţiştii din oraşul Panciu au fost sesizaţi despre faptul că un băiat de 6 ani din localitate, în timp ce se plimba cu bicicleta, ar fi fost atins, fără intenţie, de către un alt copil care era tot pe bicicletă, moment în care primul dintre ei a căzut şi s-a lovit la cap. Minorul a fost internat la Spitalul de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili cu exactitate ce s-a întamplat cu exactitate. (A. I.)

I-a furat bicicleta prietenului de „pahar”

Furt între prieteni. După ce s-au cinstit la un păhărel de “vorbă”, unul dintre cheflii s-a gandit să îi fure celuilalt bicicleta. Vasile G., din Măicăneşti, îl acuză pe prietenul său de pahar ,Victor B., de 36 de ani, din Tătăranu, că i-a furat bicicleta în valoare de 1.500 de lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de poliţişti. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.