Ultima oră

Mini-ştiri: Tătăranu: Cainele care a ucis copilul ar putea fi omorat

Aurelian Ivan
18 iul 2013 1319 vizualizări
Cainele care a ucis copilul în satul Bordeasca Veche, comuna Tătăranu, avea toate vaccinările făcute, spun poliţiştii. Oamenii legii spun că eutanasierea poate fi solictată doar de familie, printr-o cerere adresată poliţiştilor

Deocamdată nu s-a făcut o astfel de solicitare, transmite biroul de presă al IPJ Vrancea. Vă reamintim că în urmă cu două zile un băieţel în varstă de numai  3 ani a fost omorat de cainele bunicilor, care l-a atacat pentru a-i manca gogoaşa pe care o avea în manuţă. Copilul venise în vacanţă la bunici împreună cu mama sa. Lăsat fără supraveghere, copilul a ajuns în colţii animalului, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. (A. I.)

Vanători: S-au bătut la pomana soacrei

La pomana de 20 de zile a soacrei, totul părea că va decurge normal. La un moment dat, cumnaţii au băut mai mult şi s-au luat la ceartă. Vasilică Gheorghe i-a reproşat cumnatului său, Dumitru, că are să-i dea o datorie mai veche, iar acesta din urmă i-a replicat că a depozitat un butoi din lemn la el şi nu i-l mai dă. De aici şi scandalul, Gheorghe a pus mana pe o drujbă şi a tăiat pe loc butoiul. Cumnatul său Dumitru, spun anchetatorii, s-a dus după el acasă să-i ceară explicaţii. Aici a intervenit soţia lui Gheorghe, Corina. “Butoiul” cu pulbere s-a aprins deja, Dumitru a împins-o uşor în uşă, se arată în rechizitoriu, iar Gheorghe cand văzut că s-a luat de nevastă, a sărit şi i-a dat caţiva pumni cumnatului, scena transformandu-se într-o partidă de “box”. Pentru comportamentul său,  Vasilică Gheorghe a fost trimis în judecată pentru lovire şi alte violenţe, iar cumnatul său a fost obligat la plata unei amenzi de 400 lei. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.