Ultima oră

Mini Ştiri: O femeie din Sihlea a furat un portofel într-o biserică din Rm. Sărat

Ziarul de Vrancea
9 apr 2013 2190 vizualizări
Aceasta a fost reţinută împreună cu complicea sa

Două suspecte de furt din buzunare, cu un prejudiciu estimat la 3000 de lei, au fost identificate şi reţinute de poliţiştii din Rîmnicu Sărat. Una dintre autoare este o femeie de 39 de ani din comuna Sihlea, care a furat un portofel în care se aflau bani şi bijuterii. În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rîmnicu Sărat, au fost identificate principalele suspecte în cazul unui furt din buzunar comis în ziua de 9 martie, înregistrat iniţial în evidenţe cu autori necunoscuţi. Furtul a fost sesizat poliţiei de o râmniceancă în vârstă de 45 de ani, care a precizat că, în timp ce se afla la o biserică din municipiul Rm. Sărat, i-a dispărut portofelul din buzunarul de la haină. Abia când a ajuns acasă, femeia a constatat lipsa portofelului în care avea 1450 lei, o brăţară, un lănţişor, două verighete şi un cercel din aur, cartea de identitate, un abonament CFR şi 60 de bonuri de masă. Valoarea prejudiciului a fost estimată de păgubită la suma de 3000 de lei. În urma investigaţiilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că suspectele sunt două femei în vârstă de 52, respectiv 39 de ani, prima din Rm. Sărat, iar cealaltă cu domiciliul în comuna Sihlea. Poliţiştii au luat măsura reţinerii împotriva celor două suspecte şi continuă cercetările în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale. (Dan CHIRIAC)

Moartă la marginea satului

O femeie din Vanători a fost găsită decedată la marginea satului. Poliţiştii au fost sesizaţi de un băcăuan că a găsit trupul fără suflare. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că persoana decedată este Maricica Banu, de 49 ani, din localitate. În momentul depistării, femeia purta haine subţiri, improprii acestui sezon. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei morţii şi data la care s-a produs. (D.C.)

Muncitor rănit la cap la serviciu

Un angajat al societăţii Milc din Focşani a fost victima unui accident de muncă. Valentin Dragomir, 44 ani, din comuna Popeşti, se afla la lucru şi s-a împiedicat de o bordură. Acesta a căzut, lovindu-se la cap de o suprafaţă betonată. În urma accidentului, bărbatul a suferit fracturi craniene şi a fost transferat pentru îngrijiri medicale la Spitalul „Bagdasar Arsenie” Bucureşti. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. (D.C.)

Zoro a furat bani din pantalonii vecinului

Un copil din comuna Slobozia Bradului este acuzat că a furat 500 de lei de la un vecin. Poliţiştii au stabilit că Zoro Zanfir, 17 ani, a pătruns prin forţarea uşii de acces în locuinţa unui vecin şi i-a luat o pereche de pantaloni în buzunarul cărora a găsit 500 lei. Proprietarul a simţit că cineva a intrat în casă, iar minorul l-a lovit pentru a scăpa. Suspectul a fost depistat de poliţişti şi va fi cercetat în stare de libertate sub aspectul săvarşirii infracţiunii de tâlhărie. (D.C.)

A furat o maşină pentru o tură

O tanără din comuna Sihlea a ajuns după gratii după ce a furat o maşină şi a plecat la plimbare. Luni, poliţiştii din Sihlea au depistat-o pe Ioana Mihaela R., 19 ani, din localitate, care avea de executat o pedeapsă de un an şi patru luni pentru săvarşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis. Acesta a fost închisă în Penitenciarul Focşani. (D.C.)

Odobeşti: Incendiu de la coşul de fum

O femeie din oraşul Odobeşti le-a solicitat sprijin pompierilor după ce i-a luat casa foc. La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta la acoperişul unei locuinţe şi datorită intervenţiei operative, flăcările au fost lichidate înainte ca acestea să poată cuprinde întregul acoperiş. Cel mai probabil din cauza unui coş de fum deteriorat au ars circa 20 mp din acoperişul casei, în jurul coşului de evacuare a fumului. Pompierii au mai mers şi în localitatea Boloteşti pentru a lichida un incendiu de vegetaţie uscată.  În urma acestuia au ars circa 500 mp vegetaţie uscată şi 20 de cauciucuri. (R.M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.