Ultima oră

(GALERIE FOTO+VIDEO)!!! Drama familiei Ion din Limpeziş-Buzău

Ziarul de Vrancea
7 apr 2013 2145 vizualizări
Fetița omorâtă vineri de un TIR este a doua pierdere a familiei

Dramă fără margini în familia fetițelor lovite vineri de un TIR pe o trecere de pietoni de pe raza localității buzoiene Limpeziș. Ramona și Alina, victimele accidentului rutier, provin dintr-o familie sărmană, cu șapte copii, crescuți numai de mamă și bunică. Fetița decedată ieri este a doua pierdere a familiei, un alt frate murind la vârsta de 28 de ani, de cancer.

Casa familiei Ion se află la marginea satului Limpeziș. De câțiva ani, Constanța Ion își ducea singură povara familiei numeroase, cu bruma de bani câștigată de fratele cel mare și alocațiile copiilor.

fetita

   Foto:stiridebuzau.ro

Surorile Ramona și Alina erau mândria familiei pentru că erau frumoase, învățau bine și erau talentate . Ramona a murit vineri însă familia aproape că nu realizează drama care s-a abătut asupra casei.

ramona

     Foto:stiridebuzau.ro

Doar lumânarea aprinsă lângă poza fetei trezește, din când în când, la crunta realitate.Familia se agață de speranța ca Dumnezeu să le aducă înapoi fetița cea mică, Alina. Din păcate, și ea este în stare gravă, la un spital din București.

Casa fetițelor a devenit loc de pelerinaj pentru vecinii cu suflet mare, înduioșați de povestea fetițelor lovite de TIR, în timp ce mergeau la un magazin ca să își cumpere mâncare.

ansamblu

  Foto:stiridebuzau.ro

Mâini întinse în ajutorul familiei s-au anunțat din multe părți, chiar și de la liceul la care învăța fata cea mare.

Surorile Alina și Ramona Ion au fost accidentate vineri seară, pe o trecere de pietoni, de un TIR care circula cu viteză prin localitate.

mama

   Foto:stiridebuzau.ro

Fata cea mare a murit la spital, iar cealaltă a ajuns în stare gravă la spitalul Bagdasar Arsenie din București. Șoferul TIRului, un sucevean de 29 de ani, a fost arsetat duminicăde poliție pentru 29 de zile, pentru ucidere din culpă.

 

 

 

www.stiridebuzau.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.