Ultima oră

VIDEO!!! Soţii morţi în blocul ISH, înmormantaţi la Gura Caliţei şi Vulturu

Ziarul de Vrancea
7 apr 2013 10915 vizualizări
Soţii Marin, care au murit săptămana trecută în urma unui conflict conjugal, vor fi înmormantaţi azi. Gicuţa Marin, 40 ani, îşi va dormi somnul de veci în satul Poieni, comuna Gura Caliţei

Femeia provine dintr-o familie de oameni gospodari, doi dintre cumnaţii săi fiind consilieri locali în comună. „Fratele şi sora se ocupă de înmormantarea femeii. Este o tragedie ce s-a întamplat, mai ales că femeia avea doar 40 de ani! Nu putem înţelege, mai ales că am aflat că nu a fost vorba de consum de alcool. Femeia provine dintr-o familie respectată în comună, iar doi dintre cumnanţii săi sunt consilieri locali în Gura Caliţei. Femeia a fost plecată în străinătate, dar a revenit în ţară”, ne-a spus NicolaeŢandară, primarul comunei Gura Caliţei. Înmormantarea femeii va avea loc în jurul pranzului. Tot azi va fi condus pe ultimul drum şi soţul femeii, Petrică Marin, 45 ani. Acesta îşi va dormi somnul de veci în comuna Vulturu. Miercurea trecută, bărbatul şi-a omorat soţia, după care s-a sinucis. Gelozia este mobilul crimei urmată de sinucidere din cartierul Sud. Femeia a fost sufocată, după care autorul şi-a înfipt un cuţit în inimă. Trupurile fără viaţă a celor doi au fost găsite după 48 de ore de poliţiştii alertaţi de rudele bărbatului. Petrică Marin, 45 de ani, lucra la o fabrică de mobilă din satul Unirea, Odobeşti, iar soţia sa, de 41 ani, era angajată la o fabrică de confecţii din Focşani. (Dan CHIRIAC)

 

 

Gelozia, motivul crimei urmată de sinucidere din cartierul Sud

Orbit de gelozie, Petrică Marin a sugrumat-o pe soţia sa, după care s-a sinucis, cu un cuţit de bucătărie.Crima a avut loc miercuri seara, dar trupurile celor doi soţi au fost descoperite după 48 de ore

Gelozia este mobilul crimei urmată de sinucidere din cartierul Sud. Anchetatorii au confirmat ieri că totul s-a petrecut pe fondul unei crize de gelozie. Primele verificări ale anchetatorilor au arătat că Petrică Marin, 40 ani, era foarte gelos pe soţia sa, avand în dese randuri ceva de reproşat acesteia. Totul a culminat miercuri seara, cand bărbatul şi-a omorat soţia, după care a ales să se sinucidă cu un cuţit de bucătărie. Anchetatorii l-au găsit pe bărbat întins în pat, cu un cuţit înfipt în inimă, langă soţia sa, care era strangulată de gat. “Am găsit doi soţi care au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor. El a omorat-o pe ea prin sugrumare după care el şi-a înfipt un cuţit în zona inimii. Urmele de violenţă sunt doar la ea, la nivelul gatului şi al pieptului şi la nivelul mainilor, probabil că a fost o luptă, după care el s-a sinucis. Din informaţiile pe care le avem a fost vorba de o criză de gelozie” a declarat procurorul Nicolae Ghihaniş, de la Parchetul de pe langă Tribunalul Vrancea. Vineri seara, ora 20.05, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi telefonic de Ionel Marin, din localitate, că de două zile fratele său Petrică Marin, 44 ani, nu răspunde la apelurile telefonice, fapt ce l-a îngrijorat determinandu-l să meargă împreună cu sora sa la locuinţa fratelui, unde a găsit uşa închisă. La faţa locului s-a format echipa operativă complexă sub conducerea procurorului criminalist în vederea efectuării cercetării. „În urma primelor verificări s-a stabilit că Gica M., 40 ani,  este victima infracţiunii de omor calificat, cel mai probabil fiind sugrumată - asfixie mecanică, comisă de soţul său Petrică M., care ulterior s-a sinucis, înfingandu-şi un cuţit de bucătărie în zona toracică anterior presternal stînga – inimă. Cercetările sunt continuate sub directa coordonare a procurorului criminalist”, spune inspectorul principal Bogdan Toader, de la poliţa vranceană. 

Crimă urmată de sinucidere

Primele concluzii ale anchetatorilor indică faptul că în locuinţă nu există urme de forţare a uşii şi nici de răvăşire. Incidentul s-a consumat în urmă cu aproximativ două zile, adică miercuri seara. Anchetatorii au stabilit data faptei, ţinand cont că femeia a fost miercuri la serviciu, iar a doua zi nu a mai ajuns. Rana care a dus la decesul bărbatului este provocată de un cuţit, în zona inimii. Uşa era închisă pe interior şi a fost dislocată în prezenţa surorii femeii, care a venit, după ce fratele bărbatului a venit în vizită şi a sesizat că lumina era aprinsă, geamul deschis, iar cei doi nu răspundeau la uşă şi nici la telefon de 48 de ore.

Familie modestă, locuinţă în blocul ISEH

Cei doi soţi locuiau pe strada Revoluţiei din Focşani, în blocul ISEH. Gicuţa şi Petrică Marin nu au făcut probleme vecinilor, fiind considerată o familie liniştită. Numai că, cei din bloc nu ştiau foarte bine că în sanul familiei Marin există probleme majore, din cauza crizelor de gelozie ale bărbatului. Petrică Marin, 45 de ani, lucra la o fabrică de mobilă din satul Unirea, Odobeşti, iar soţia sa, de 41 ani, era angajată la o fabrică de confecţii din municipiu. Serviciul Medico-Legal a terminat ieri autopsia celor doi soţi, iar rezultatele vor fi prezentate procurorilor luni dimineaţă.  (Dan CHIRIAC, Gabriel SAVA)

 

06.04.2013 ORA 9,30:Poliţia confirmă: crimă urmată de sinucidere în CAZUL din cartierul Sud-Focşani

Doi soţi care locuiesc pe strada Revoluţie din Focşani au fost găsiţi morţi în casă ieri seară.

Poliţia vranceană a făcut în această dimineaţă mai multe precizări în legătură cu moartea soţilor Marin. Oamenii legii au confirmat că Gica Marin, 40 ani, a fost omorată, iar autorul, soţul său, s-a sinucis cu un cuţit de bucătărie.  “Vineri seara, ora 20.05, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi telefonic de  Ionel M., din localitate, că de două zile fratele său  Petrică M., 44 ani, nu răspunde la apelurile telefonice, fapt ce l-a îngrijorat determinandu-l să meargă împreună cu sora sa la locuinţa  fratelui, unde a găsit uşa închisă. La faţa locului s-a fomat echipa operativă complexă sub conducerea procurorului criminalist în vederea efectuarii cercetării. În urma primelor verificări s-a stabilit că Gica M., 40 ani,  este victima infracţiunii de omor calificat, cel mai probabil fiind sugrumată - asfixie mecanică, comisă de soţul său Petrică M., care ulterior s-a sinucis, înfingandu-şi un cuţit de bucătărie în zona thoracică anterior presternal stînga – inimă. Cercetările sunt cunt continuate sub directa coordonare a procurorului criminalist”, se arată în comunicatul poliţiei vrancene.


 

 Gicuţa şi Petrică Marin locuiau într-un bloc din cartierul Sud, iar între ei ,se presupune că  a izbucnit o ceartă violentă. Ieri seară în jurul orelor 20.00, trupurile celor doi soţi au fost descoperite fără viaţă în apartamentul lor. Poliţiştii au intrat în locuinţă, după care au sigilat locul faptei în aşteptarea procurorului criminalist. În urma primelor verificări efectuate se pare că este vorba de un omor, urmat de sinuciderea autorului. Vecinii celor doi soţi au povestit că nu-şi amintesc ca între cei doi să se fi consumat certuri violente pană ieri sară. Anchetorii se aflau aseară la faţa locului şi încearcau să afle cu exactitate ce s-a petrecut în apartamentul soţilor Marin.

Bărbatul de 45 de ani lucra la o fabrică de mobilă din satul Unirea, Odobeşti, iar soţia sa, de 41 ani, lucra la o fabrică de confecţii din municipiu. Vecinii spun că bărbatul era extrem de gelos, iar primele concluzii ale anchetatorilor indică faptul că în locuinţă nu există urme de forţare a uşii şi nici de răvăşire. Tot din randul anchetatorilor, cea mai probabilă ipoteză este cea a unei crime pasionale, pe fondul geloziei, urmată de o sinucidere. Evenimentul pare să se fi consumat în urmă cu aproximativ două zile, chiar dacă vecinii spun că nu i-au mai văzut pe cei doi de aproximativ o săptămană. Rana care a dus la decesul bărbatului este provocată, cel mai probabil de un cuţiţ, în zona gatului, acelaşi cuţit cu care este posibil să fi fost ucisă şi femeia. Uşa era închisă pe interior şi a fost dislocată în prezenţa surorii femeii, care a venit, după ce un coleg al celei ucise a venit în vizită, a sesizat că lumina era aprinsă, geamul deschis, iar cei doi nu răspundeau la uşă.

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul celor doi soţi găsiţI decedaţi în locuinţa lor de pe strada Revoluţiei din cartierul Sud conduc către o crimă urmată de o sinucidere. Anchetatorii l-au găsiit pe bărbat întins în pat, cu un cuţit înfipt în inimă, langă soţia sa, care era strangulată de gat. “Am găsit doi soţi care au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor, este vorba despre soţii Marin, se pare că ea a fost omorată de soţ, după care acesta s-a sinucis. Cel mai probabil el a omorat-o pe ea prin sugrumare după care el şi-a înfipt un cuţit în în zona inimii. Urmele de violenţă sunt doar la ea, la nivelul gatului şi al pieptului şi la nivelul mainilor, probabil că a fost o luptă, după care el s-a  sinucis. Cel mai probabil, din informaţiile pe care le avem din randul vecinilor, a fost vorba de o criză de gelozie. Cel mai probabil, totul a avut loc în urmă cu o zi pentru că alaltăieri ea a fost la serviciu iar ieri nu s-a prezentat”, a declarat procurorul Nicolae Ghihaniş, de la Parchetul de pe langă Tribunalul Vrancea.

 

Vom reveni cu amănunte (Gabi SAVA, Dan CHIRIAC)

 

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anonim, acum 4058 zile, 19 ore, 20 minute, 10 secunde
El a fost operat de o tumora la san, in urma cu aproximativ doua luni.Era cam deprimat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.