Ultima oră

Turul Vrancei: ENET nu dă căldură ziua

Ziarul de Vrancea
2 apr 2013 1158 vizualizări
Încălzirea vremii schimbă programul de furnizare a agentului termic la ENET Focşani. Potrivit unei noi informări, pentru zilele de astăzi şi maine se vor încălzi caloriferele numai pe timpul nopţii

“Conducerea SC ENET SA Focşani anunţă pentru zilele de joi şi vineri, întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire în intervalul orar 0900 - 1800. Menţionăm că, în funcţie de evoluţia vremii, în programul de furnizare a energiei termice pentru încălzire vor interveni modificări care se vor comunica zilnic”, se arată în informarea remisă presei de Cristina Gavrilă, purtătorul de cuvant al SC ENET SA Focşani. (I. C.)

Concursul pentru director îngrijiri s-a amanat

Concursul organizat de Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani în vederea ocupării funcţiei de director îngrijiri s-a amanat. Aceasta după ce singurul candidat, Dănuţ Mihalache, a anunţat că nu se poate prezenta. “Persoana înscrisă la concursul pentru ocuparea funcţiei de director îngrijiri a anunţat secretariatul comisiei că din motive medicale nu se poate prezenta la examen. În acest caz, concursul a fost suspendat urmand să demarăm din nou procedura de organizare”, a spus Alina Pelin, purtătorul de cuvant al Spitalului din Focşani. (R. M.)

Marş împotriva consumului de droguri

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Vrancea organizează astăzi un marş antidrog. Acţiunea se va desfăşura în intervalul orar 10.00-12.00, iar ora de adunare a participanţilor este 9.30, având ca punct de plecare Sala Polivalentă şi ca punct de sosire Piaţa Unirii. Marşul se va desfăşura în cadrul unui proiect naţional implementat de Agenţia Naţională Antidrog şi Ministerul Educaţiei Naţionale „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Reprezentanţii Antidrog spun că această activitate va fi organizată în aceeaşi zi în toate judeţele ţării, ca o activitate de protejare a comunităţii locale împotriva fenomenului drogurilor şi a riscurilor asociate consumului acestora, având ca slogan „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi!”. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.