Ultima oră

Playboy-ul din puşcărie. Deputatul şi amantele cu robă

Ziarul de Vrancea
2 apr 2013 1909 vizualizări
Mihail Boldea și-a exersat talentele de Casanova și a sedus o procuroare. Iubita l-a „anchetat” la DNA câte 5-6 ore zilnic

 

Viaţa fostului deputat de Galaţi, Mihail Boldea (37 de ani), bate filmul. După ce a fugit din ţară de frica anchetei, a fost dat în urmărire prin Interpol şi s-a predat la Ambasada României din Nairobi (Kenia), el a continuat seria aventurilor şi în celula din Galaţi. Cu cătuşe la mâini şi cu replicile potrivite, el a sedus-o pe procuroarea Mihaela Agheniţei (54 de ani) de la DNA.

De profesie avocat, Boldea urmărea două scopuri: să nu fie mutat la Penitenciarul Galaţi, în celulă cu deţinuţi periculoşi, şi să nu execute o condamnare grea în dosarul în care a fost acuzat de procurorii DIICOT că a ţepuit trei ministere cu aproximativ 450.000 de euro.

Relaţie veche

Avocatul o ştia pe Mihaela încă din 2007, când a apărat-o în instanţă pe iubita fratelui său, Lucian Ţilea. În momentul în care a fost arestat, el şi-a încercat şarmul asupra femeii. Acum, iubita sa în robă este cercetată de procurorii DIICOT pentru favorizarea infractorului.

Dragoste după gratii

„Boldea Mihail a sedus-o pe învinuita Agheniţei Mihaela, între cei doi existând o puternică relaţie de natură sentimentală, mai exact magistratul procuror fiind îndrăgostit sincer de sus-numitul”, se arată în actul de acuzare.

Anchetatorii au obsevat că Mihaela a blocat transferul lui Boldea din arest către penitenciar. Mai mult, şi-a citat în biroul său iubitul deţinut, cu care petrecea câte 5-6 ore zilnic. Boldea s-a dus la anchetă la procuroare de 71 de ori, „ceea ce constituie practic 15 săptămâni lucrătoare, timp petrecut în exclusivitate în compania magistratului procuror Agheniţei Mihaela.”

În timpul „anchetelor”, procuroarea i-a furnizat iubitului mai multe informaţii sensibile din dosarele pe care le avea în lucru.

„Mihaela Agheniţei a început să disemineze către Mihai Boldea informaţii confidenţiale din dosarele instrumentate.”
REFERAT DIICOT

Casanova era în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut

Amănunte interesante apar în ancheta DIICOT. Consulatul Român din Nairobi, Kenya, a trimis la Parchet un colet ce conţinea bunurile lăsate la unitatea diplomatică de Mihail Boldea. Cu ocazia inventarierii acestor bunuri au fost găsite mai multe legitimaţii emise de MISA pe care sunt aplicate fotografiile fostului deputat, fiind însă menţionat un nume fictiv, respectiv acela de Anghel Alexandru. DIICOT arată că Boldea a fost membru MISA şi l-a apărat în instanţă gratuit pe liderul Gregorian Bivolaru. Procurorii au mai multe interceptări telefonice dintre Boldea şi Mihaela Agheniţei.

Procuroarea făcea anchete la cerea expresă a iubitului său şi efectua cercetări faţă de persoanele indicate de acesta. Pentru ca amantul să beneficieze de o pedepeasă mai mică l-a învăţat să facă denunţ împotriva a două persoane pe care Mihaela le cercetata.

Amantlâc cu noroc

După finalizarea anchetei, ea a emis pe numele lui Boldea adrese în care arăta că acesta a colaborat cu DNA, iar instanţa să ţină cont de aceste aspecte. Două persoane au fost trimise în judecată de Mihaela, Daniel Troacă şi Marin Nicolae, pe baza denunţurilor. „A împiedicat instanţa de judecată să afle adevărul, fundamentând o învinuire nedreaptă, ceea ce a condus la condamnarea inculpatului Troacă Daniel”, acuză procurorii DIICOT.

Pe lângă infracţiunea de favorizare a infractorului, ea mai este acuzată de denunţare calomnioasă şi represiune nedreaptă. Mihaela lucrează în prezent la Parchetul Tribunalului Brăila. CSM a emis ieri un mandat prin care încuviinţa percheziţia domiciliară, corporală şi a calculatorului. În dosarul lui Mihai Boldea este cercetată şi logodnica sa, avocata Mihaela Bolboceanu, care a şi fost arestată în acest dosar. Cei doi erau logodiţi când a început ancheta, în 2011, şi erau împreună de doi ani.

 

Avocata Mihaela Bolboceanu (stânga) a fost la un pas, în 2011, să-l ia în căsătorie pe Boldea, cu care a vut o relaţie de doi ani

Pe ambele femei cu robă din viaţa sentimentală a deţinutului Boldea le cheamă Mihaela


www.evz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4063 zile, 6 ore, 9 minute, 33 secunde
Iarna nu-i ca vara! La noi nu e ca la americani: politistul cu iubita sau amanta infractoare s-o aresteze si nici procuror sau procuroare care sa infunde iubitul infractor. Sau viceversa! Stai si te citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.