Ultima oră

Mini-Ştiri: Tanăr acuzat că a furat 400 de euro

Ziarul de Vrancea
2 apr 2013 1024 vizualizări
Un tanăr de 20 de ani din comuna Gugeşti este acuzat că a furat bani din portofelul unui focşănean.

Poliţiştii au fost sesizaţi de Ioniţă B., 51 ani, că în timp ce se afla într-un bar din Gugeşti, o persoană necunoscută i-a sustras din portofel suma de 400 euro. În cauză, poliţiştii au efectuat verificări, astfel încat a fost depistat Ciprian S., din comuna Gugeşti. Asupra acestuia au fost găsiţi banii. Tanărul este cercetat pentru furt calificat. (D.C.)

Judecaţi pentru tăieri ilegale de arbori

Mai multe persoane au fost trimise în judecată pentru comiterea infracţiunii de tăiere şi sustragere de material lemnos. Ion I., de 38 de ani din Poiana Cristei a fost trimis în judecată pentru că, în octombrie 2012 a tăiat zece fagi, valoarea prejudiciului fiind de aproape 15.000 lei. La audieri, a recunoscut că ar fi tăiat doar trei. Tot din Gura Caliţei au fost trimişi în judecată pentru comiterea aceleeaşi infracţiuni şi Alin Serea, de 23 de ani şi Costică Damian, de 28 de ani. Cei doi au fost acuzaţi că pe 17 octombrie au tăiat şase arbori nemarcaţi, iar noaptea următoare au mes şi i-au sustras. (G. S.)

Au vandut fierul la Remat şi nu au plătit impozite

Evaziune fiscală din vanzarea de fier vechi. Patru persoane din localitatea băcăuană Coţofăneşti au fost trimise în judecată după ce au vandut la Remat Adjud importante cantităţi de fier vechi, pe care au declarat că îl au din propria gospodărie. Ionuţ S., de 22 de ani a predat15 tone de fier vechi în 2010 pentru care ar fi trebuit să plătească un impozit de aproape 3000 lei. Nicolae Lazăr, de 31 de ani din aceeaşi localitate a predat 16,5 tone de fier vechi şi ar fi trebuit să plătească un impozit de 3009 lei. Nicolae Marin, dar şi Luchian Lazăr, au predat deasemenea între 15 şi 27 de tone de fier vechi, unde ar fi trebuit să plătească impozite în valoare de 3200, respectiv 5200 lei. (G. S.)

 




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.