Ultima oră

Şi-au riscat libertatea furand nimicuri

Aurelian Ivan
31 mar 2013 1137 vizualizări
Tot mai mulţi tineri îşi riscă libertatea pentru infracţiuni denumite în popor “găinării”. Nu se gandesc că pierd ani din viaţă pentru cateva sute de lei. Aşa au gandit caţiva tineri care riscă acum să ajungă după gratii pentru cateva furturi calificate.

Poliţiştii din Garoafa au fost sesizaţi de Gheorghiţă F., 71 ani, din Focşani, despre faptul ca în nopţile trecute hoţii au pătruns în curtea imobilului său din Garoafa, de unde au sustras patru butoaie din tablă, o sobă din fier şi cateva ţevi, totul în valoare de aproximativ 400 lei. Poliţiştii i-au identificat pe Florin C., de 17 ani şi Petrea G., de 21 ani, ambii din localitate şi au reuşit recuperarea prejudiciului. Într-un alt caz mai mulţi tineri au furat un “cartuş“ de ţigări. S-a întamplat în Adjud, spun poliţiştii, unde un tanăr a spart magazinul din colţul blocului, iar alţi doi au ţinut “de 6”. Poliţiştii i-au depistat pe cei trei suspecţi Robert Florin G., 18 ani, din Mărăşeşti, Ionel C., 17 ani, şi Danuţ  Laurenţiu O., 14 ani, ambii din Focşani. Asupra acestora s-a găsit cartuşul de tigări sustras din magazin. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.