Ultima oră

Mini Ştiri: Bărbat mort în casă

Ziarul de Vrancea
29 mar 2013 1614 vizualizări
Un bărbat din comuna Cîmpineanca a fost găsit decedat în casă.

Poliţiştii au fost sesizaţi că Ştefan B., 55 ani, a murit la domiciliu. Poliţiştii au stabilit în urma verificărilor că bărbatul era cunoscut cu viciul beţiei. Pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei. (D.C.)

Fura parfumuri din supermarket

O tanără de 24 ani din Cluj Napoca a fost prinsă la furat într-un supermarket din Focşani. Jandarmii chemaţi la faţa locului au constatat că femeia a sustras mai multe parfumuri pe care le-a ascuns în geantă. Prejudiciul în valoare de 80 lei a fost recuperat în totalitate şi predat pe bază de proces verbal părţii vătămate.
Femeii i-au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt calificat,  documentele urmând a fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru continuarea cercetărilor. (R.M.)

Minor judecat pentru furt

Un tanăr de 17 ani, B.G.A., de loc din localitatea Cudalbi, judeţul Galaţi, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Pe 11 ianuarie, acesta a intrat într-o casă din Vulturu, al cărui proprietar era plecat în Italia. Băiatul a luat un DVD şi a răscolit prin mai multe lucruri, însă a forţat şi două uşi interioare pentru a căuta în toată casa. Nu s-a mulţumit cu atat, proprietarul găsind ramele de la geamuri smulse şi aruncate pe jos. DVD-ul a fost recuperat însă proprietarul s-a constituit parte civilă cu suma de 850 lei, reprezentand valoarea geamurilor şi uşilor distruse. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.