Ultima oră

Info-educaţie Elevii vranceni au sărbătorit unirea Basarabiei cu Romania

Ziarul de Vrancea
28 mar 2013 717 vizualizări
Membrii Conmsiliului Judeţean al Elevilor Vrancea au împărţit stick-ere şi banderole tricolore tuturor elevilor din liceele judeţului în cadrul unei acţiuni intitulate “Tu al cui eşti?”, componentă a proiectului “Scrisoare pentru Basarabia”.

Acţiunea elevilor vranceni a dorit să marcheze ziua de 27 martie 1918 cand Basarabia s-a unit cu Romania, în urma voturilor pro acordate de Sfatul Ţării. (M. V.)

Final de anchetă în cazul Ianchievici

Raportul anchetei în cazul profesorului Ianchievici a fost definivat ieri, acesta urmand să fie prezentat în şedinţa Consiliului de Administraţie al Şcolii 7 astăzi, care va decide dacă se impune sau nu vreo sancţiune. Conducerea Şcolii nr. 7 a anunţat că nu va face public raportul pană la o decizie a CA-ului unităţii, ce va fi înaintată atat profesorului Mircea Ianchievici cat şi inspectorului general al IŞJ, Vasilica Zaharia. Profesorul de muzică poate contesta decizia şcolii la IŞJ în termen de 15 zile lucrătoare, iar în caz contrar aceasta va rămane definitivă. Pe 4 februarie profesorul de muzică Mircea Ianchievici a fost agresat în clasă de rudele a doi elevi, care au povestit acasă că ar fi fost bătuţi de profesor. Declaraţiilor elevilor nu s-au confirmat, ceea ce va conduce, foarte probabil, la sancţionarea lor. Şcoala a demarat atunci o anchetă ce s-a finalizat ieri.(M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.