Ultima oră

O maşină a Jandarmeriei şi una de la Electrica s-au ciocnit la Gologanu

Ziarul de Vrancea
23 mar 2013 1215 vizualizări
Un accident de circulaţie s-a produs în această după amiază pe DN 23A, în care au fost implicate două maşini ale Jandarmeriei şi sucursalei Electrica din Vrancea, care mergeau spre intervenţii.

Maşina de la sucursala Electrica Focşani, condusă de Aurel Oprea, 38 ani din Coteşti, a ieşit de pe un drum lateral din Gologanu fără să acorde prioritate unui autorism în care se afla un echipaj de jandarmi, care mergea să asigure ordinea publică la un  meci de fotbal programat să aibă loc la Tătăranu. În urma impactului, un angajat de la Electrica a fost rănit uşor. Potrivit Poliţiei, şoferul de la Electrica a rămas fără permis pentru neacordare de priotate. Acesta a motivat că se întorcea cu o echipă de la o avarie produsă pe fondul vantului care a bătut azi cu putere şi se grăbea să ajungă la o alta. Poliţia Rutieră urma să definitiveze  împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, însă a anunţat că niciunul dintre conducătorii auto nu era băut. Accidentul este similar cu cel de acum cateva luni în care a fost implicat primarul comunei Gologanu, Dumitru Robu. Atunci, o soferita a ieşit de pe un drum lateral fara sa respecte semnificaţia indicatorului “STOP”.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Romica Iarca, acum 4074 zile, 6 ore, 36 minute, 38 secunde
cred ca ar fi ok macar sa verificati stirile pe care chiar dumneavoastra le publicati: citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.