Ultima oră

Mini Ştiri: A vrut să se sinucidă cu medicamente

Ziarul de Vrancea
21 mar 2013 1039 vizualizări
O tanără de 23 ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce a încercat să se sinucidă. Pacienta a înghiţit 17 tablete dintr-un medicament indicat în tratarea durerilor şi a stărilor febrile.

Medicii de la UPU i-au indicat un consult de specialitate în secţia de psihiatrie. (R.M.)

Garoafa: Coşciug şofa beat mort

Procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Focşani l-au trimis în judecată pe Dimitrie Coştiug, 23 ani, din Suceava, pentru că a şofat sub influenţa alcoolului. Tanărul se afla pe DN 2 E 85, pe 29 septembrie 2012 şi, pentru că se afla sub influenţa alcoolului, a fost implicat într-un accident. Cand a fost testat cu alcooltestul, a reieşit că suceveanul băuse serios, în urma probelor biologice rezultand o alcoolemie de 2,40 grame la mie. Cand a fost audiat, bărbatul a recunoscut că a băut circa 200 grame whisky, după care s-a urcat la volan şi s-a deplasat către Garoafa. (G. S.)

Cîrligele: L-au caftit pentru o bere

Doi tineri de 19 ani şi fratele unuia dintre ei, de 16 ani, au fost trimişi în judecată pentru lovire şi vătămare corporală gravă, după ce victima a ajuns la spital iar medicii au fost nevoiţi să-i extirpe splina. Radu Stoian, Marius Viorel Miron şi Claudiu M. s-au ales cu dosare penale după ce, în iunie anul trecut, au luat la bătaie un consătean, după ce acesta luase de la unul dintre ei o sticlă de bere. Victima era băută şi, pe terasa unui local din Cîrligele, a început să facă scandal, după care a smuls un PET de 2 litri cu bere din mana unuia dintre tineri şi a plecat. La cateva minute, cei trei au decis să meargă să recupereze berea însă faptele au degenerat, bărbatul turmentat ajungand să fie bătut de cei trei. Ajuns la spital, bărbatul s-a ales cu spina extirpată, situaţie care i-a făcut pe anchetatori să considere că viaţa victimei a fost pusă în pericol. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.