Ultima oră

VIDEO!!! Primul dosar cu droguri din 2013 Traficanţii de droguri au fost săltaţi de dimineaţă cu mascaţii

Lucian Balarie
13 feb 2013 936 vizualizări
Mai multe persoane, consumatori de droguri dar şi traficanţi de substanţe cu efecte halucinogene şi de plante etnobotanice, au fost ridicate de anchetatori şi duse la audieri ieri dimineaţă, începand cu orele 6.00

Percheziţiile au vizat şapte locaţii, şase din Vrancea şi una din Constanţa. Investigaţiile au fost realizate de ofiţerii sub acoperire din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Vrancea sub coordonarea procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea. Peste 20 de persoane au fost aduse la audierile care au continuat pană după ora închiderii ediţiei. Anchetatorii nu au făcut publice mai multe informaţii, însă, conform unor surse judiciare, ar fi vorba de canabis, haşis şi plante etnobotanice pe care unii dintre consumatori le-ar fi vandut în mod repetat investigatorilor sub acoperire. Conform aceloraşi surse, cantităţi de droguri ar fi fost găsite la percheziţiile de ieri dimineaţă şi au fost trimise deja la analize pentru a se confirma conţinutul stupefiant. La finalul audierilor sunt aşteptate şi reţineri, urmate cel mai probabil de propuneri de arestare preventivă. Aceasta este prima acţiune pe consum şi trafic de droguri din acest an. În secţiunea de webtv de pe site-ul ziarului, puteţi urmări şi imagini de amator filmate la una dintre percheziţiile de dimineaţă din zona Gării. Vom reveni cu amănunte în ediţia de maine. (G. SAVA, D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.