Ultima oră

Focşăneanca Ana Alexandra Stoian - De la concursuri de Miss la pupitrul ştirilor PRO TV

Sorin Tudose
10 ian 2013 16990 vizualizări
Originară din Focşani, unde părinţii ei au o florărie, noua prezentatoare a ştirilor PRO de la ora 13.00 a caştigat în 2002 titlul de Miss Tourism pe Romania

Focşăneanca Ana Alexandra Stoian prezintă din această lună ştirile PRO TV de la ora 13.00, o săptămană ea şi o săptămană Diana Enache, fostă prezentatoare la Realitatea TV. Cand nu va fi în faţa camerelor de filmat, focşăneanca va face muncă de teren. Alexandra Stoian este laureată a concursului Miss Tourism World Romania 2002, competiţie care s-a ţinut la Focşani. “În timpul celor şapte zile de pregătire a evenimentului, oraşul Focşani a fost gazda unor concerte în aer liber, care s-au bucurat de participarea celor mai importante formaţii pop-dance din Romania şi unde concurentele au fost invitatele speciale. În timpul pregătirilor, candidatele au avut acţiuni de promovare a turismului romanesc prin excursii în Munţii Vrancei, vizitand printre altele cascada Putna, păstrăvăria Lepşa şi pivniţele cu vin vechi de 600 ani, acolo unde este fabricat faimosul vin de Vrancea”, scria infofashion.ro la vremea respectivă. În ultima zi a concursului, juriul a trebuit să delibereze ţinand cont de patru secţiuni şi anume ţinuta de zi, costum de baie, ţinută de seară, respectiv ţinuta care promova zona turistică a fiecărei concurente.


În spatele Alexandrei (dreapta) se vede un cap de…baron

La capătul jurizării, Nicoleta Moţei din Focşani a ieşit pe locul III, Raluca Ivanov din Tulcea a caştigat locul II în vreme ce Ana Alexandra Stoian a caştigat primul loc, devenind Miss Tourism. Competiţia a fost urmărită de o sală plină a Casei de Cultură şi a fost difuzată pe Prima TV. Printre figurile prezente la eveniment s-a numărat şi Marian Oprişan. Alexandra Stoian lucrează în presă de circa patru ani de zile, timp în care a activat la TeleM şi PRO TV Iaşi. “Am ajuns după o perioadă destul de scurtă în Bucureşti şi la fel de rapid a trebuit să mă obişnuiesc cu ritmul alert în care se fac lucrurile pe teren, în redacţie, să asimilez repede foarte multe informaţii, contacte, surse, să mă mişc rapid şi să-mi fac jobul cât mai bine. Propunerea de a prezenta Ştirile ProTv de la ora 13:00 m-a bucurat şi mi-a dat încredere în mine, a venit după o perioadă foarte plină din punct de vedere profesional, în care simţeam nevoia de un feedback. Răspunsul pe care l-am primit a fost mai mult decât un cadou de Crăciun”, a declarat Alexandra Stoian. Părinţii Alexandrei sunt proprietarii cunoscutei florării Alexander’s de pe Bulevardul Unirii. Dacă ar fi ajuns să prezinte o emisiune tabloidă nu ne-am fi bucurat de reuşită, dar cum prezintă un buletin de ştiri la cel mai apreciat canal tv din ţară nu putem decat să o felicităm! (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danielul, acum 4144 zile, 8 ore, 59 minute, 47 secunde
Nu văd în acest articol (P) -ul publicitar... Trebuia de marcat ca atare... Dentologic, nu?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.