Ultima oră

Turul Vrancei: Administratorul fabricii de sucuri, înmormantat la Milcovul

Ziarul de Vrancea
11 oct 2012 1110 vizualizări
Peste 100 de persoane au luat parte ieri la înmormantarea lui Ion Pîrlog, 60 ani, administratorul fabricii de sucuri din comuna Suraia

Încă de la primele ore ale dimineţii, colegii, rudele sau prietenii au venit în faţa casei lui Ion Pîrlog, pentru a fi alături de familia îndoliată. La orele 12.00, un sobor de preoţi a ţinut slujba religioasă, înainte ca maşina funerară să plece spre cimitirul din comuna Milcovul. Pîrlog, administrator la SC Mera Com Internaţional, a murit duminică seara. Acesta a fost implicat într-un accident rutier pe drumul dintre Suraia şi Focşani, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu microbuzul VW în şanţ. Şoferul a murit pe loc, strivit sub greutatea maşinii. (D. C.)

Se caută doctori şi kinetoterapeuţi

Angajatorii din Vrancea oferă pană pe 18 octombrie doar 87 de locuri de muncă vacante. Spre deosebire de săptămanile trecute, cand oferta de joburi era dominată de domeniul confecţiilor textile pentru oferta curentă acestea reprezintă circa 30%. Aşadar, se caută persoane care vor să lucreze ca medici (medicină generală), kinetoterapeuţi, agenţi vanzări, agenţi comerciali, recepţioneri hotel, barmani şi tamplari. Peste hotare cea mai interesantă ofertă vine de la unguri, care au nevoie de 20 de şoferi de autocamion. Danemarca solicită 35 de lucrători pentru a lucra în sere de legume. Oferta completă poate fi consultată la sediul AJFOM din Bulevardul Unirii. (S. T.)

Caravana AJOFM merge în satele Vrancei

Caravana ocupării forţei de muncă se va deplasa la finele acestei luni în Vidra, Boloteşti, Valea Sării, Bogheşti, Corbiţa, Tănăsoaia, Năneşti, Măicăneşti, Ciorăşti, Răstoaca şi Mărăşeşti pentru contactarea persoanelor care nu sunt înregistrate în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Consilierii vor să afle ce forme de sprijin ar avea nevoie şomerii de cursă lungă pentru a se angaja, oferindu-le acestora servicii de informare şi consiliere profesională. Pe parcursul ianuarie – septembrie au fost vizitate 83 de comunităţi, 5.213 persoane consiliate şi 82 de persoane încadrate, potrivit AJOFM. În acelaşi interval de timp au fost vizitate 48 de comunităţi cu un număr mare de rromi fiind consiliaţi 3.992 de cetăţeni de această etnie din care doar 18 s-au încadrat. De remarcat faptul că numărul de rromi consiliaţi este simţitor apropiat de cel al romanilor sadea. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.