Ultima oră

Comisarul Petrică Niţu, acuzat că n-are grijă de victima sa

Ziarul de Vrancea
11 oct 2012 1571 vizualizări
Focşăneanca accidentată de comisarul de la Garda de Mediu în luna mai se plange că liberalul Petrică Niţu a uitat-o, lăsand-o cu toate problemele pe cap. Femeia ar vrea daune de 5.000 de euro pentru a-şi acoperi paguba, mai ales că din pricina accidentului a renunţat la florăria pe care o ţinea în oraş. Niţu respinge acuzaţiile şi spune că victima sa nu vrea altceva decat bani

Veronica Coza, focşăneanca de 69 de ani lovită cu maşina de comisarul Petrică Niţu la sfarşitul acestei primăveri, este foarte supărată pe angajatul Gărzii Judeţene de Mediu fiindcă acesta nu o ajută în niciun fel, după cum se plange femeia. Veronica a fost accidentată de Niţu în luna mai şi de atunci toate îi merg prost, după cum spune, iar comisarul de la Mediu pare că a uitat complet de durerea femeii. “Sunt foarte supărată pe dl Niţu. A venit la mine de cateva ori la spital, dar pe urmă nu m-a mai vizitat niciodată. Sunt luni de zile de cand nu a mai trecut să se intereseze de soarta mea. În urma accidentului m-am ales cu 7 coaste rupte, craniul spart, iar clavicula mi-a ieşit pană în gat. Abia pot respira. Bani nu mi-a dat deloc, mi-a dat în schimb cateva medicamente, foarte puţine comparativ cu cat aveam nevoie. Voiam să îmi pună o femeie să mă îngrijească pentru că pană la urmă din vina lui s-a întamplat accidentul. Nici nu pot merge pe jos, ameţesc şi există riscul să cad pe stradă”, ne-a spus Veronica Coza, focşăneanca accidentată de Niţu. Aceasta este supărată şi pe modul în care s-ar fi comportat comisarul de la Mediu cu ea.

“Cand am fost externată nici măcar nu a venit să mă ducă acasă, deşi îl anunţasem. A trebuit să mă rog de o cunoştinţă”, a adăugat focşăneanca. Nu în ultimul rand, femeia mai are un of legat de florăria sa. “De cand cu accidentul am închis florăria pe care o aveam, sunt luni de zile de cand nu mi-am mai plătit chiria pe spaţiu şi proprietarii de acolo or să mă dea afară. Iniţial am cerut ca daune 10.000 de euro, acum m-aş mulţumi şi cu 5.000 din care o mie ar fi pentru a plăti lunile de chirie pentru florărie”, a conchis victima.

Niţu spune că victima lui joacă teatru

De partea cealaltă Petrică Niţu, aflat la al doilea accident cu maşina instituţiei, spune că femeia exagerează şi că el a făcut tot ce era omeneşte de făcut. “Lucrurile nu stau chiar aşa cum spune doamna. Întreaga problemă se rezumă la bani. Prima dată am crezut că doamna este de bună credinţă, dar ulterior mi-am dat seama că joacă teatru. Eu i-am plătit medicamente de cateva sute de lei, plus analize, ba chiar am fost dispus să îi dau şi 1.000 de euro, pentru că mai mult nu pot, şi nici nu face. Vina a fost una comună, dar chiar şi aşa tot i-aş da aceşti bani”, ne-a declarat comisarul Niţu. Acesta spune că de multe ori este nevoit să o sune de 6-7 ori pentru a-i răspunde o dată şi că Veronica ar fi învăţată de cineva să stoarcă bani cat mai mulţi de la el.

“Prima dată am avut impresia că este o femeie singură, neajutorată, dar văd că m-am înşelat. În ziua în care s-a produs evenimentul am făcut tot ce a depins de mine să evit accidentul. Era o vreme ploioasă, nici ea nu s-a asigurat, se grăbea probabil din cauza vremii. Nu ne rămane decat să ajungem în instanţă dacă nu ne vom înţelege amiabil”, a mai adăugat comisarul de la Garda de Mediu. Cazul este încă în cercetarea Poliţiei, dar o înţelegere pe cale amiabilă ar limpezi situaţia. “Dosarul se află în cercetare la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. Pană la finalizarea dosarului conducătorul auto poate circula pe bază de dovadă”, ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vranceană. Problema e că victima nu vrea să primească mai puţin de 5.000 de euro în vreme ce Niţu nu-i dispus să ofere mai mult de 1.000 euro. (Sorin TUDOSE, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
J, acum 4236 zile, 8 ore, 12 minute, 39 secunde
Da, sunt Nitu de la Mediu, Cel cu Dacia pe negru. Am o viata mai frustrata, Ca n-am jeep cu roata lata. Uite, baba a trait, Ce pe trecere am izbit. Si imi cere bani gramada, S-am sa-i dau, insa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.