Ultima oră

Mini-Ştiri: Furau marfă din magazin

Ziarul de Vrancea
11 oct 2012 904 vizualizări
Trei focşăneni s-au ales cu dosar penal după ce au furat produse din diferite magazine

  Poliţiştii l-au depistat pe Iulian George B., din Focşani, în timp ce sustrăgea produse alimentare din magazinul unei societăţi comerciale din localitate. Tot în flagrant au fost prinse şi două focşănence de 25 şi 44 ani care au plecat acasă cu mai multe produse fără să treacă pe la casă. Poliţiştii îi cercetează acum pentru furt calificat. (D.C.)

 

Constănţeancă accidentată la Focşani

O femeie din Constanţa a fost victima unui accident rutier produs în municipiul Focşani. Poliţiştii au stabilit că pe şoseaua de centură, un bărbat de 52 ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini care circula regulamentar din sens opus, intrând în colizune cu acesta. În urma incidentului a rezultat rănirea uşoară a lui Tudoriţa O., 49 ani, din Constanţa, pasageră în primul autoturism. Şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. (D. C.)

 
Trimis în judecată pentru delapidare

Un bărbat de 54 de ani din Odobeşti s-a ales cu dosar penal după ce a fost acuzat de comiterea infracţiunii de delapidare. Ion Gîtlan a lucrat din decembrie 2009 pană în februarie 2012 ca gestionar la magazinul aparţinand ConsumCoop. După încetarea activităţii, în urma inventarului, s-a descoperit o lipsă mare în gestiune. Conform procurorilor, bărbatul a sustras în mod repetat din gestiune sume de bani pe care şi le-ar fi însuşit. Prejudiciul total se cifrează la 22.250 lei. Fostul gestionar nu a putut fi audiat, fiind plecat peste hotare. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.