Ultima oră

Mini-Ştiri: Panciu: Hoţi de struguri

Ziarul de Vrancea
10 oct 2012 880 vizualizări
Poliţiştii din Panciu i-au depistat pe Mugurel B., Ionel F., ambii din comuna Soveja, Veronica A. şi Florentina Cristina L., din oraşul Mărăşeşti, în timp ce sustrăgeau struguri dintr-o plantaţie de viţă de vie a unei societăţi din Panciu

Suspecţii au reuşit să adune 1.200 de kilograme de struguri, dar au rămas fără întreaga cantitate care a fost înapoiată societăţii păgubite. Hoţii vroiau să-şi facă vin pentru consum propriu. (D. C.)

Gura Caliţei: I-a ars casa cu tot cu acte şi bani

O femeie din satul Lacul lui Baban, Gura Caliţei, a chemat pompierii după ce i-a luat casa foc. La sosirea forţelor de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la casă, pe o suprafaţă de circa 150 mp. Au ars acoperişul imobilului şi bunuri de uz casnic aflate în interior, dar s-au deteriorat şi pereţii. Proprietara a declarat că în incendiu au ars şi actele de identitate, carduri bancare şi suma de 2.000 lei. Pompierii au constatat că evenimentul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Pompierii din Adjud au intervenit şi în localitatea Orbeni, judeţul Bacău, unde a ars acoperişul unui grajd din cauza unui piroman. (R. M.)


Popeşti: Copil de 8 ani găsit langă primărie

Un copil de 8 ani a fugit de acasă, dar a fost găsit în centrul comunei. Poliţiştii din Popeşti au fost sesizaţi de familia copilului că acesta a plecat în mod voluntar de acasă, în urma unor discuţii familiale. Ulterior, minorul a fost depistat în apropierea primăriei din localitate, în timp ce se deplasa spre locuinţă. Se pare că micuţul vroia să se răzbune pe părinţi, fugind “în lume”, după cum a lăsat de înţeles. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.