Ultima oră

Mini-Ştiri: Tinerii acuzaţi de trafic de droguri răman în arest

Ziarul de Vrancea
8 oct 2012 2170 vizualizări
Pe rolul Tribunalului Vrancea a avut loc ieri al doilea termen în dosarul în care mai mulţi tineri sunt acuzaţi de deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului şi comercializării

Gabi Ion Pîrvu, de 25 ani, sportiv de performanţă la karate, Nicolae Cătălin Brăescu, de 18 ani, elev la un colegiu din municipiu, şi Roberto Mario C., de 17 ani sunt arestaţi preventiv în acest dosar. Ieri, instanţa a luat în discuţie legalitatea măsurii de arestare preventivă pentru inculpatul minor, care avea mandat pentru 19 zile, precum şi o cerere de liberare condiţionată sub control judiciar a aceluiaşi inculpat. Judecătorul de şedinţă a constatat legalitatea măsurii arestării, pe care a menţinut-o şi a respins totodată cererea de liberare condiţionată a lui Roberto Mario C. În acest dosar mai sunt inculpaţi, fiind judecaţi în stare de libertate, Claudiu Mihail Cerbu, Dumitru Alexandru Balaş şi Marian Robert Stoian. (G. S.)

Cuţitarul de la Dumbrăveni

Un bărbat din Dumbrăveni s-a ales cu dosar penal după ce a plecat cu un cuţit la un local din sat. Poliţiştii din Gugeşti l-au depistat pe terasa unui bar din incinta târgului Dumbrăveni pe Ştefan C., 28 ani. Cu ocazia controlului corporal a fost găsit asupra sa un cuţiţ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru port de armă albă, cercetările fiind continuate cu suspectul în stare de libertate. (D. C.)

Violatorului din Sud i s-a prelungit mandatul de arestare

Pantelimon Raj, bărbatul de 44 de ani din Focşani cercetat penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de viol, tentativă la omor deosebit de grav şi talhărie s-a ales cu o prelungire pe încă 29 de zile a mandatului de arestare preventivă emis pe numele său. Acesta a fost arestat pe 14 septembrie după ce a fost reţinut pentru 24 ore, fiind autorul unei fapte oribile comisă în dimineaţa zilei de 13 septembrie în cartierul Sud. Acesta a atacat o tanără de 22 de ani, barmaniţă la un local din cartier, a lovit-o, a deposedat-o de telefonul mobil şi de bani, după care a violat-o. Tanăra a scăpat după ce un poliţist a auzit-o ţipand. (G. S.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.