Ultima oră

Turul Vrancei: Săpunaru şi-a început campania la Dumitreşti

Ziarul de Vrancea
7 oct 2012 1645 vizualizări
Deputatul liberal Nini Săpunaru s-a întanit duminică cu cateva sute de localnici la Dumitreşti, fieful său electoral, pentru a le spune că şi-a onorat promisiunea de a repara drumul naţional Dumbrăveni – Chiojdeni care traversează comuna

La adunarea organizată la cantina liceului a participat şi primarul PSD Petrică Dogaru, care i-a mulţumit deputatului pentru demersurile de reabilitare a drumului, chiar dacă neoficial se spune că cei doi nu sunt în cele mai bune relaţii. Lucrările de asfaltare ar trebui să fie terminate săptămana viitoare.

Dumitreştiul este comuna cea mai mare de pe Valea Ramnicului, iar sprijinul dat de primarul Petrică Dogaru este foarte important pentru ca Nini Săpunaru să caştige un nou mandat de deputat. Cum Marian Oprişan a jucat la două capete la alegerile locale, nu este exclus să-i pună piedici liberalului şi la parlamentare. (M. B.)


Vremea se răceşte accentuat

Începand de noaptea trecută şi pană maine dimineaţă, la ora 8.00, temperaturile vor scădea sub normalul acestei perioade şi vremea se va înrăutăţi, au anunţat meteorologii. Astăzi, temperaturile maxime vor ajunge abia la 16 grade Celsius în zona Moldovei, în comparaţie cu valori în jurul a 25 de grade cat s-au înregistrat pană acum.

Vantul va bate astăzi în zona de sud –est în rafale de pană la 50 – 60 km/h/. Temperaturile minime ar putea coborî pană la 5 grade Celsius şi vor fi condiţii de precipitaţii. Izolat, dimineaţa, în depresiuni se va depune bruma şi vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile scăzute se vor menţine şi marţi, însă vremea va începe să se îmbunătăţească, tendiţă care se va menţine şi în zilele următoare. (M. B.)


Început de incendiu la Tricoton

Un incendiu de mici proporţii s-a produs ieri la pranz în incinta societăţii Tricoton din Panciu. O mică flacără aprinsă langă rezervorul de păcură a creat panică în randul angajaţilor, care au solicitat ajutorul pompierilor locali.

Două echipaje de la Staţia Panciu au ajuns la faţa locului, iar focul a fost stins după doar cateva minute. Pagubele au fost astfel minore. Un incendiu a avut loc recent şi în cimitirul din comuna Vanători, însă acesta nu s-a extins graţiei vigilenţei localnicilor. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
alegatorul, acum 4239 zile, 15 ore, 36 minute, 25 secunde
Sapunaru v-a avea de luptat atat cu p.s..d -ul reprezentat de portofel,adica lupta politica ,cit si opozitia celor TREI SECURISTI---repezentati de OPRISAN INFORMATORUL,DOARU PETRICA INFORMATORUL CU citeste integral
peppers, acum 4239 zile, 21 ore, 29 minute, 30 secunde
Felicitari pentru drumul de la Dumitresti d-lui Sapunaru, din cate am inteles se va reabilita de la Candesti la Vintileasca.
ecallex, acum 4240 zile, 2 ore, 3 minute, 30 secunde
Foarte bine ca se face acel drum si felicitari lui Nini Sapunaru pentru ca a adus fondurile necesare dupa multe eforturi si batalii cu indiferenta PDL`ista.
cetateanu', acum 4240 zile, 2 ore, 31 minute, 42 secunde
Lucrurile incep sa se miste si asta este extraordinar, am observat ca nici macar in acesti 4 ani in care Sapunaru a fost in opozitie nu a stat degeaba. A fost alaturi de oameni si chiar a blocat E85 citeste integral
Truica, acum 4240 zile, 3 ore, 28 minute, 5 secunde
Trei ani jumatate Nini a fost in opozitie. Acum, in doar 6 luni de cand este "la putere", Sapunaru a reusit sa atraga fonduri de 300 de miliarde pentru a reface doua drumuri din colegiul 3. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.