Ultima oră

Femeie talhărită în miezul zilei, în plin oraş

Ziarul de Vrancea
4 oct 2012 1294 vizualizări
O focşăneancă a fost talhărită miercuri după-amiază pe strada Alexandru Sahia din municipiu,situată în spatele Direcţiei Silvice

Poliţiştii au fost sesizaţi de Sanda C. că un necunoscut i-a smuls borseta din mană în care avea 500 euro, 800 lei şi un telefon mobil. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au reuşit prinderea autorului, care a fost identificat în persoana lui Mihai-Remulus Mărgean, 38 ani din municipiul Focşani. Bunurile au fost recuperate integral. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvarşirea infracţiunii de talhărie, iar ieri a fost dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au admis propunerea şi au dispus arestarea bărbatului pentru 29 de zile. În ultima perioadă în oraş au avut loc mai multe talhării şi furturii din locuinţe. Autorii în aceste cazuri provin din alte localităţi, din judeţul Vrancea, din Brăila sau Galaţi, potrivit poliţiştilor. Ofiţerii de la comanda Poliţiei municipale consideră că agresorii în aceste cazuri acţionează după un plan binestabilit. “Psihologic, aceştia îşi aleg victimele “slabe”, în special femeile, care nu pot riposta”, spun oamenii legii. Poliţiştii mai spun că autorii se feresc de bărbaţi, care ar putea riposta cu pumnii şi picioarele. (D. CHIRIAC, G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.