Ultima oră

Mini-Ştiri Mort în faţa restaurantului

Ziarul de Vrancea
27 sep 2012 1369 vizualizări
Un focşănean a murit în faţa unui restaurant din oraş

Miercuri seara, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi că Mihai B., 59 ani, a fost găsit în stare de inconştienţă în faţa unui local. Acesta a fost transportat la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean, unde a decedat. Poliţiştii spun că bărbatul era cunoscut cu afecţiuni medicale, însă medicii legişti vor avea ultimul cuvant după necropsia cadavrului. (D. C.)


Infractor focşănean condamnat la Galaţi


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe Vasile C., 44 ani, din municipiul Focşani, căutat de mai mult timp de oamenii legii. Împotriva acestuia Judecătoria Galaţi a emis un mandat de arestare, fiind condamnat la 9 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire sau alte acte de violenţă. (D. C.)


Tanăr adus în familie după patru ani


Poliţiştii din Păuneşti l-au identificat pe Gheorghiţă C., 19 ani, din localitate, care în luna mai 2008 a dispărut de la domiciliul părinţilor săi. Cu ocazia audierii tânărul a precizat că a plecat de bunăvoie de la locuinţa părinţilor săi, datorită unor neînţelegeri pe care le-a avut cu aceştia. Tanărul a trăit şi muncit în această perioadă în mai multe zone din ţară, fără a avea probleme cu legea sau de alt fel. (D. C.)


Căruţă lovită de un autobuz


O căruţă a fost lovită în plin de un autobuz. Incidentul a avut loc pe drumul judeţean, în afara comunei Păuneşti. Poliţiştii au stabilit că Florin S., 28 ani, din Adjud, în timp ce conducea un autobuz marca BMC, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o căruţă condusă de Nicuşor D., 52 ani, din comuna Păuneşti, intrând în coliziune cu aceasta. În urma accidentului, căruţaşul a fost rănit. Şoferul nu era băut. (D.C.)


Trimis în judecată pentru că a băut de a adormit la volan


Un tanăr de 24 de ani din Dumbrăveni s-a ales cu dosar penal pentru că a condus băut. Cristian Spînu a fost descoperit de poliţişti, în dimineaţa zilei de Crăciun de anul trecut, cu capul sprijinit pe volan, pe drumul care leagă satul Blidari de Carligele. Bărbatul intrase cu maşina în nişte şpalieri de vie, avariind vehiculul, iar din spusele lucrătorilor de poliţie a fost nevoie de eforturi susţinute pentru a-l trezi. La testarea de la sange, valoarea alcoolemiei a fost de 1,70 grame la mie, mai mult decat dublă faţă de limita prevăzută de lege, de 0,80 grame la mie. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.