Ultima oră

Turul Vrancei Un tanăr smulgea bijuteriile de la fete

Ziarul de Vrancea
27 sep 2012 1383 vizualizări
Un tanăr originar din comuna Gura Caliţei a fost reţinut de poliţişti după ce a comis mai multe talhării, în Focşani

Poliţiştii focşăneni l-au depistat pe Costel Angheluţă, 21 ani, din comuna Gura Caliţei, şi au stabilit că acesta comitea talhării în oraş. Anchetatorii au arătat că suspectul a deposedat-o prin violenţă de o brăţară din aur pe Mirela Elena B., pe 4 septembrie. Femeia se afla în scara blocului unde locuia. Zece zile mai tarziu, autorul i-a smuls un lanţ de aur de la gât unei minore ce se afla pe strada Bucegi. Poliţiştii au mai stabilit că în perioada 8-22 septembrie, tanărul a mai comis cinci infracţiuni de furt în municipiul Focşani. Acesta a fost reţinut pentru 24 ore şi urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. (D. C., G. S.)

Rectificare de buget la Consiliul Judeţean


Consilierii judeţeni sunt convocaţi astăzi în şedinţă extraordinară pentru a împărţi banii primiţi la rectificarea bugetară, dar şi pentru alte proiecte. Localităţilor din Vrancea le va fi repartizată suma de 2,501 milioane lei, din care 706.000 lei sume defalcate din TVA şi 1,795 milioane lei reprezentand cotele din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale. Pe ordinea de zi a mai fost inclus un proiect privind aprobarea depunerii proiectelor de înfiinţare şi dotare a bazelor salvamont din Nistoreşti şi Păuleşti, precum şi reabilitarea Vilei Rucăr de la Soveja. Consiliul Judeţean vrea să modifice şi hotărarea prin care Tribunalul Vrancea a primit în folosinţă gratuită imobilul din strada Republicii nr. 96. Consilierii vor avea de aprobat şi alte proiecte în şedinţa care începe la ora 16.00. (B. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.