Ultima oră

Specialist în bucătărie internaţională la Colegiul “Gh. Asachi”

Ziarul de Vrancea
25 sep 2012 1544 vizualizări
Pană pe 12 octombrie 2012, Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” este gazda unui proiect cu fonduri nerambursabile intitulat “Formare în domeniul serviciilor-gastronomie, desfăşurat cu sprijinul Camerei de Comerţ din Germania.

Pe parcursul a trei săptămâni profesorii care predau discipline de specialitate la clasele cu profil gastronomie şi organizator banqueting, precum şi elevii din aceste clase vor fi instruiţi de un expert german în domeniul gastronomiei. Acesta este Hartmut Boll, specialist în bucătărie internaţională şi catering precum şi în  managementul restaurantelor . “Proiectul se va desfăşura sub forma unor seminarii teoretice şi a unor cursuri practice susţinute de Hartmut Boll, expert german cu o experienţă impresionantă în Anglia,  Suedia, Elveţia şi Germania. Proiectul este o continuare a colaborării realizate de Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” cu partenerul german, anul trecut elevii şi profesorii noştri beneficiind de experienţa lui Hans Berger, expert în servicii, hotelărie şi banqueting” se arată într-un comunicat al Colegiului Tehnic Gh. Asachi” Focşani. Coordonatorii acestui proiect sunt Mihaela Horeangă, directorul unităţii focşănene, Mihaela Arhire şi Marinela Anghel. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.