Ultima oră

Mini Ştiri Suraia : Bărbat mort langă calea ferată

Aurelian Ivan
3 sep 2012 1330 vizualizări
Poliţiştii T.F. Focşani au fost sesizaţi despre faptul că în comuna Suraia, la trecerea la nivel cu calea ferată, de pe str. Livezii, se află cadavrul unui bărbat care pare să fi fost accidentat de tren

 Victima a fost identificată ca fiind Neculai P., 38 ani, din localitate. Cadavrul a fost depus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. (A. I.)

Vidra : Alcoolul şi ţeava în cap

Alcoolul face din oameni neoameni. Poliţiştii cercetează un scandal care a avut loc pe fondul consumului exagerat de alcool în comuna Vidra. Florin Viorel P., 26 ani, din comună, a sesizat că a fost agresat de vecinul său Costel A., 27 ani. Între cei doi, la băutură, s-a iscat scandalul. Costel A. l-a lovit cu o ţeavă în cap pe vecinul său. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra, iar în funcţie de constatările medico-legale se va face încadrarea juridică a faptei. (A. I.)

Năneşti : Încă o zi cu alcool la volan

Un şofer din Galaţi a fost prins pe DN 23, în comuna Năneşti, cu băutura în “nas”. Poliţiştii l-au depistat pe Maricel A., 28 ani, din comuna Lungoci, Galaţi, în timp ce conducea o Dacia. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au fost anunţaţi că în Suraia, Silvia R., 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un Chevrolet, a accidentat-o uşor pe o fetiţă de 9 ani, care se plimba cu bicicleta şi a pătruns pe şosea fără să se asigure. (A. I.)













În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.