Ultima oră

AJOFM organizează cursuri de calificare şi perfecţionare

Sorin Tudose
6 aug 2012 2918 vizualizări
Cursurile sunt pentru meserii cerute pe piaţa muncii

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în semestrul II al acestui an mai multe cursuri de iniţiere, calificare şi perfecţionare în diverse meserii. Se organizează cursuri de calificare nivelul I pentru meseriile de cofetar, lucrător în alimentaţie, lucrător în comerţ, lucrător în creşterea animalelor, lucrător finisor în construcţii, mecanic vulcanizator, operator confecţioner industrial şi patiser. Se mai organizează cursuri de calificare nivelul II pentru meseriile agent de pază şi ordine, bucătar, frizer, montator pereţi şi plafoane din gips carton, ospătar, zidar-pietrar-tencuitor. De asemenea, se vor mai organiza cursuri de iniţiere pentru operatori introducere, prelucrare şi validare date, comerciant de produse alimentare, zidar-pietrar respectiv un curs de perfecţionare pentru meseria de contabil. Programele de formare asigură, conform legii, iniţierea, calificarea, recalificarea, perfecţionarea şi specializarea persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decat indicatorul social de referinţă (500 lei) şi care sunt înregistrate la AJOFM Vrancea beneficiază, în mod gratuit, de servicii de formare profesională. În primele şase luni agenţia a demarat 24 de cursuri de formare profesională pentru 334 de şomeri în domenii precum pază şi ordine, alimentaţie, limbi străine, confecţii textile, construcţii, comerţ. Cei interesaţi de oferta de formare profesională se pot adresa reprezentanţilor agenţiei la 0237/224677 sau fie direct la sediul din Bd. Unirii, Nr. 53 A. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.