Ultima oră

Mini-Ştiri: Năneşti: Bătaie la băutură

Ziarul de Vrancea
3 aug 2012 2193 vizualizări
Un conflict izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice s-a încheiat prost pentru un bărbat din comuna Năneşti şi nepotul său de 18 ani.

Poliţiştii din Măicăneşti au fost sesizaţi că între Culai S., 44 ani, din comuna Năneşti, şi nepotul său, Iulian-Vlad S., 19 ani, a avut loc o altercaţie, cei doi lovindu-se reciproc. Fapta a avut loc pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan. Ambii combatanţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale. (D. C.)

Cîrligele: Hoţ după gratii

Un bărbat din comuna Cîrligele a ajuns după gratii după ce a comis mai multe spargeri. Poliţiştii din Coteşti l-au depistat pe Gigel P., 40 ani, care avea un mandat de executare a pedepsei de trei ani pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Focşani pentru a-şi executa pedeapsa. (D. C.)

Slobozia Ciorăşti: Şi-au chemat ajutoarele la bătaie

Dumitru Istrate, 43 ani, din satul Jilişte, comuna Slobozia Ciorăşti, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Focşani pentru lovire şi alte violenţe. Acesta a intervenit pe 17 aprilie într-un conflict în care fusese implicat fiul său, după cel cu care se certase a primit la randu-i ajutoare. Istrate s-a enervat şi a lovit victima cu pumnul în faţă, aceasta avand nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale. (G. S.)

Cumnatul “cuţitar” rămane în arest


Roberto Vrînceanu, bărbatul de 37 de ani din Coteşti care şi-a înjunghiat cumnatul în seara zilei de 16 iulie, va rămane în continuare în arest, după ce magistraţii Tribunalului Vrancea au discutat legalitatea măsurii de arestare preventivă. Bărbatul a fost trimis în judecată zilele trecute fiind acuzat de tentativă la omor, după ce l-a lovit cu un cuţit pe cumnatul său, Nelu Teodor Dobre, în varstă de 34 de ani, din comuna buzoiană Topliceni. Fapta a fost comisă după ce agresorul, care era căsătorit cu sora lui Dobre, a considerat imorală relaţia cumnatului cu sora sa. După ce i-a reproşat acest lucru, Vrînceanu a aflat că în seara cu pricina, cumnatul venise la Coteşti pentru a se întalni cu iubita sa. I-a pandit pe cei doi şi, cand aceştia s-au întalnit într-o locuiţă părăsită aparţinand unui frate al agresorului, a intrat peste cei doi şi l-a înjunghiat pe Dobre în zona abdomenului. Diagnosticul a fost de plagă înjunghiată în regiunea epigastrică, victima avand nevoie, conform  legiştilor, de 30-35 de zile de îngrijiri medicale. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.