Ultima oră

Mini-Ştiri: Varteşcoiu: S-a aruncat din TAF

Ziarul de Vrancea
1 aug 2012 1522 vizualizări
Un bărbat din Jitia a fost rănit după ce s-a aruncat dintr-un TAF. Marţi seara, Constantin T., 60 ani, a ajuns la urgenţe în stare destul de gravă.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta este angajat al unei societăţi comerciale din comuna Vârteşcoiu, iar în timpul serviciului a fost victima unui accident. S-a stabilit că pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul vehiculului, s-a speriat, a sărit din utilaj şi a suferit mai multe leziuni. Victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism de bazin şi fractură de bazin. (D. C.)

Ulei de maşină cumpărat cu CEC-uri false

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor i-au depistat în flagrant în Focşani pe Constantin T., 51 de ani, şi pe Ion C., 52 de ani, ambii din Bucureşti, în timp ce intenţionau să achiziţioneze ulei auto în valoare totală de 40.839 lei. Marfa urma să fie achitată cu o filă CEC falsificată. Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvarşirea infracţiunilor de înşelăciune şi evaziune fiscală. (D. C.)

Milcovul: Fan făcut scrum

Un bărbat din localitatea Milcovul a solicitat ajutorul pompierilor după ce a observat că şura de paie din curte a luat foc. Cel mai probabil, prin autoaprindere au luat foc circa 10 tone fân şi lucernă. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului cat şi pentru a împiedica flăcările să ajungă la casa de locuit ori la anexele gospodăreşti. (R. M.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.