Ultima oră

Mini-Ştiri: Tamboieşti: A furat şi a fugit din ţară

Ziarul de Vrancea
23 iul 2012 1141 vizualizări
Vasile Nicuţu, de 38 de ani, din Tamboieşti a fost trimis în judecată după ce, în noaptea de 9 spre 10 decembrie 2011, a intrat în gospodăria unui vecin cu ganduri ascunse.

Bărbatul a avut chef de băut dar şi de furat bani, aşa că a plecat cu 100 litri de vin, 1.000 lei, dar şi mai multe scule electrice. O parte din bunuri au fost recuperate, prejudiciul final reclamat de păgubit fiind de 1.100 lei. Cu ocazia audierilor, anchetatorii nu au mai dat de urma bărbatului, care a plecat se pare peste hotare. (G. S.)

Nereju: Cafteala beţivilor

Doi cetăţeni înfierbantaţi de la prea mult alcool s-au luat la bătaie în  comuna Nereju. Poliţiştii au fost sesizaţi că Nica E., din localitate, a fost lovit de consăteanul său Ionel A., de 24 de ani, pe fondul unui conflict spontan şi, bineînţeles, de la prea mult alcool. Legea va decide acum pedeapsa pentru cel care s-a “scăpat” la bătaie. În funcţie de plangerea părţii vătămate şi de constatările medico-legale vor fi luate măsurile legale, spun poliţiştii. (A. I.)

Livezi transformate în scrum

Pagubă pentru Consiliile Locale din comunele Suraia şi Bilieşti. Pompierii au trebuit să intervină pentru a stinge un incendiu produs în livada proprietate a CL Suraia. A ars o mirişte pe o suprafaţă de circa 2 ha şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 10 ha, fiind afectaţi circa 8.000 metri din livadă. De asemenea, incendiul s-a propagat şi la o livadă aflată pe terenul Primăriei Bilieşti, unde au ars aproximativ 40 ha vegetaţie, fiind afectaţi circa 35.000 pomi fructiferi. Pompierii au mai intervenit şi în Ţifeşti unde din cauza unei ţigări a ars 2.000 mp dintr-o plantaţie de viţă-de-vie nelucrată, vegetaţia de pe un izlaz, pe aproximativ 2 ha. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.