Ultima oră

Mini-Ştiri: Focşani: Minor accidentat

Ziarul de Vrancea
19 iul 2012 950 vizualizări
Un copil de zece ani din Focşani a fost victima unui accident rutier produs pe strada Mărăşeşti.Poliţiştii au stabilit că Antoneta G., 45 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat uşor un băiat de zece ani

 Minorul a încercat să traverseze drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure. (D. C.)

Gura Caliţei: Trimis în judecată pentru lovire

Un tanăr de 23 de ani din Gura Caliţei s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe după un scandal care a avut loc în primăvară. Ionuţ Gabriel B. a lovit un consătean, care a avut nevoie de 10-14 zile de îngrijiri medicale, iar în acelaşi context a mai lovit şi un bărbat care a încercat să calmeze spiritele. În faţa procurorilor, tanărul s-a liniştit şi a recunoscut comiterea faptelor. (G. S.)

Adjud: Au furat din chioşcuri de presă

Cinci tineri din Adjud sunt cercetaţi de poliţişti după ce au avut o bogată activitate infracţională în ultimele cinci luni. Astfel, poliţiştii din Adjud i-au identificat pe V. M., de 13 ani, L. I., de 15 ani, V. I. B., de 17 ani, Gabriel N., 21 ani, toţi din oraş şi L. M., de 17 ani, din comuna Homocea, care în perioada  27.02 - 17.07.2012 au comis mai multe furturi. Prejudiciul total creat a fost de 13.000 lei, poliţiştii reuşind să recupereze12.000 lei. Astfel, suspecţii au furat din municipiul Adjud un telefon mobil în valoare de 3.000 lei, acesta fiind recuperat de poliţişti şi predat persoanei vătămate. Apoi, hoţii au pătruns de opt ori în mai multe chioşcuri de difuzare a presei din municipiu de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Autorii sunt cercetaţi în stare de libertate. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.