Ultima oră

Mini-Ştiri: Panciu: Foc la centrul de plasament

Ziarul de Vrancea
26 iun 2012 1424 vizualizări
Două canapele de la centru de plasament din oraşul Panciu au luat foc luni seara.

Pompierii au împiedicat propagarea flăcărilor la întreaga construcţie. Incendiul a fost provocat de fumatul în locuri nepermise.  (D. C.)

Focşani: Părinţi speriaţi de „somnul” copilului

O familie din Focşani a solicitat luni seara un echipaj de Pompieri pentru a debloca uşa de la intrarea într-un apartament situat la etajul IV într-un bloc de pe Aleea Echităţii. În interior era un tânăr de 17 ani, care dormea profund. (D. C.)

Trimişi în judecată pentru că au marcat în plus

Mai mulţi angajaţi de la Ocolul Silvic Focşani au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Vrancea pentru comiterea tăiere de arbori. Conform materialului de urmărire penală, cei patru au avut ca sarcină de serviciu marcarea de arbori şi, cu această ocazie, au marcat în plus sau au pus în valoare arbori care nu corespundeau autorizaţiei de punere în valoare. Prejudiciul depăşeşte 300.000 lei. (G. S.)

Judecat pentru că nu a plătit pensia alimentară

Ion Lăbunţ, 45 ani, din Paltin, s-a ales cu dosar penal pentru că nu a mai plătit din martie 2010 pensia alimentară cuvenită minorului rămas în întreţinerea mamei. Procurorii au încercat să-l audieze însă tatăl nu a fost de găsit, cel mai probabil fiind plecat în Italia, la muncă. Instanţa îl obligase la plata lunară a 125 lei lunar. (G. S.)

Bombă la Putna

Un bărbat din comuna Ţifeşti a descoperit pe malul Putnei un proiectil explozibil. Echipa pirotehnică a ridicat de la faţa locului proiectilul de calibru 100 de mm. Muniţia a fost depozitată, în vederea distrugerii. (D. C.)

Moldoveni prinşi “pe picior greşit”


Poliţiştii din cadrul Oficiului Roman pentru Imigrări-Serviciul pentru Imigrări Vrancea, în cooperare cu lucrătorii Serviciului  de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, au desfăşurat ieri o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza localităţii Jariştea. Astfel, au fost depistaţi doi cetăţeni moldoveni, respectiv E. L., 35 ani, şi C. I., 16 ani, care au venit să-şi caute de muncă. În urma verificărilor s-a constatat că basarabenii aveau expirat dreptul de şedere temporară în scop de reîntregirea familiei şi nu au efectuat demersurile necesare pentru prelungirea acestuia. Cetăţenii străini au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment şi au fost îndrumaţi să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări, cu o serie de documente, pentru a-şi reglementa dreptul de şedere în Romania. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.