Ultima oră

Turul Vrancei:Întalnire pe tema evaziunii fiscale organizată de AMR Vrancea

Ziarul de Vrancea
14 iun 2012 1037 vizualizări
“Evaziunea fiscală- Aspecte controversate de teorie şi practică judiciară referitoare la conţinutul particular al infracţiunilor de evaziune fiscală” este tema seminarului care se va avea loc azi la Focşani, în organizarea Asociaţiei Magistraţilor din Romania, filiala Vrancea.

 „La eveniment vor participa magistraţi - judecători şi procurori, lucrători de la serviciul de investigare a fraudelor economice din cadrul IJP Vrancea, membri CECCAR, inspectori fiscali, avocaţi din cadrul Baroului Vrancea, consilieri juridici din cadrul DGFP Vrancea şi reprezentanți ai Gărzii Financiare. Totodată, seminarul beneficiază de participarea dnei Camelia Bogdan - judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, autoarea lucrării «Spălarea banilor”-Aspecte teoretice şi de practică judiciară»”, informează organizatorii. (G. S.) 

Puţine locuri de muncă


Jumătatea lunii iunie este destul de săracă în locuri de muncă. Pentru următoarele zile la nivelul judeţului există doar 80 de posturi libere din care zece sunt în domeniul confecţiilor textile, domeniu evitat mai ales de cei tineri. Se mai caută un zidar pietrar, un mecanic auto, un mecanic utilaj, trei zugravi, şapte sudori şi patru dulgheri. De asemenea, se mai caută asistent medical generalist şi opt finisori-lăcuitori lemn. Nici peste hotare nu mai sunt locuri atat de multe aşa cum erau acum cateva luni. Norvegia solicită zece sudori, Danemarca medici şi lucrători în seră, Slovenia are nevoie de un dentist în vreme ce Austria caută 20 de tăietori cu drujba. Detalii puteţi afla de la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă. (S. T.)
Curs de specializare pentru un medic de la Ambulanţă
Un medic din Vrancea urmează să participe în următoarea perioadă la cursul organizat de către Ministerul Sănătăţii pentru obţinerea atestatului în asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească. Dr. Ticu Dorinel, medic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea a fost acceptat în vederea participării la acest curs ce se va desfăşura la Cluj şi durează mai multe luni. Cursul constă în cursuri teoretice predate de către medici formatori de medicină de urgenţă şi gărzi. Acest curs a fost absolvit pană acum de mai mulţi medici de la Ambulanţă. Şi celelalte cadre au posibilitatea să participe în acest sezon estival la un training în medicina de urgenţă, la Constanţa. Ambulanţa trebuie să suporte însă costurile acestui curs, iar pentru un echipaj, format din medic, ambulanţier şi asistent ar trebui să plătească 3.000 lei. (R. M.)

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.