Ultima oră

Krem de la “Romanii au Talent” cantă în club Vox

Sorin Tudose
14 iun 2012 1106 vizualizări
Maine seară, începand cu ora 22.00 va avea loc în club Vox din Focşani un concert susţinut de Smokey şi Krem intitulat “trip în Focşani”.

Concertul face parte dintr-un mini turneul “Show a la Krem” pe care cei doi catăreţi îl vor susţine în vară în mai multe localităţi din ţară. Evenimentul va fi deschis de LSD, iar warm-upul şi after-party-ul va fi asigurat de DJ Vibe Radio Deep. Primii 100 de participanţi vor plăti 10 lei intrarea, iar următorii vor plăti 15 lei.  Krem s-a făcut cunoscut publicului larg prin prezenţa la “Romanii au Talent” unde a ajuns pană în finală. Spre deosebire de caştigătorul primei ediţii a emisiunii concurs, Adrian Ţuţu care nu are nici o legătură cu hip-hop-ul, Krem combină elemente ce ţin de cultura hip hop cu alte ce ţin de teatru, acesta fiind de altfel student la actorie. Tanărul de 22 de ani era cunoscut şi înainte de a participa la emisiunea de la ProTV, dar ulterior a fost propulsat tot mai sus. Vorba cantecului “tv makes the superstar”. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.