Ultima oră

Turul Vrancei: Prefectul Vieru şi-a luat şef de cabinet de la CJ

Ziarul de Vrancea
14 iun 2012 2283 vizualizări
Prefectul Octavian Vieru a mai numit doi membri în cancelaria sa pe langă purtătorul de cuvant Tiberiu Condrea, cu care colaborează din prima zi în care a fost pus în funcţie.

Aceştia sunt Mihaiela Savin, angajată pe postul de consultant, şi Aurora Pavel, şefă de cabinet. Aurora Pavel a fost pană acum salariată a Consiliului Judeţean în care a lucrat ca inspector în cadrul Biroului administrare public şi privat, din subordinea Direcţiei de Dezvoltare. Deocamdată, prefectul nu a numit un director de cancelarie, deşi l-a anunţat pe acest post pe Constantin Georgel, cel pentru care se fac cărţile pentru a fi prefect. (M. B.)


5 milioane de călători pe midibuzele din Focşani

Focşănenii preferă să-şi ia abonamente pe transportul în comun decat să plătească la fiecare călătorie biletul de 1,5 lei.

Potrivit unei raportări a actvităţii pe anul trecut la SC Transport Public Local Focşani, în 2011, au circulat pe traseele din oraş nu mai puţin de 5 milioane de călători. Transport Public a eliberat 2,7 milioane de abonamente şi 2,3 milioane de bilete de călătorie. Cele 19 midibuze şi 16 microbuze au parcurs 1,5 milioane de kilometri pe străzile din Focşani şi în localităţile limitrofe. Potrivit celor de la Transport Public, anul trecut s-au achiziţionat şi trei midibuze din surse proprii, acestea costand 302.374 lei (3 miliarde lei vechi). (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anonimus, acum 4352 zile, 22 ore, 4 minute, 3 secunde
Ce fel de nume personalitati,Constantin Georgel,Aurora Pavel,Mihaela Savin.fel de fel de consultani de imagine,directori de cancelarie,sefa de cabinet,de te da pe spate ! Mai bine era nominalizat ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.