Ultima oră

Video!!!Ministrul Justiţiei a inaugurat electoral noul sediu al Tribunalului

Ziarul de Vrancea
4 iun 2012 1611 vizualizări
Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, a inaugurat în această dimineaţă noul sediu al Tribunalului Vrancea, amenajat în clădirea falimentarei Bancorex pe strada Republicii. La eveniment au fost prezenţi preşedintele Tribunalului, Costică Diţă, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, dar şi Adrian Toni Necşu, fostul preşedinte al Tribunalului, în prezent membru CSM.

Cei prezenti si-au putut da seama ca evenimentul a fost unul electoral, pentru a-i face imagine social-democratului Marian Oprisan, candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean. Cu toate acestea niciunul dintre magistrati nu a protestat in vreun fel fata de aceasta politizare fatisa. Mai mult, la eveniment s-au intilnit sotii Matache, ea sefa la Judecatoria Focsani, el mina dreapta a lui Oprisan, numit recent secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii. Potrivit Ministrului Titus Corlăţean, noul sediu oferă justiţiabililor condiţii europene. "Meritul este al Ministerului Justiţiei şi al Consiliului Judeţean Vrancea, care a pus la dispoziţie clădirea. Este un exemplu de cooperare instituţională fericită", a spus Corlăţean. Clădirea, construită în anii '70, a fost magazinul Putna iar după '90 aici a funcţionat sediul Bancorex. Lucrările de reamenajare nu au fost achitate în totalitate, însă ministrul Corlăţean a promis că va urgenta angajarea plăţilor, asa incit magistratii si justitiabilii sa se mute cit mai curind.  Imobilul a intrat în patrimoniul public al Consiliului Judeţean Vrancea în 2005, după care a fost cedat în mod gratuit Tribunalului Vrancea, care funcţionează într-o clădire cu risc seismic ridicat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Corina, acum 4366 zile, 3 ore, 39 minute, 43 secunde
Cam asa arata justitia iliesciana. Romanul trebuie sa se obisnuiasca cu astfel de episoade deoarece si viata cea mai dureroasa trebuie traita din plin.
jica, acum 4366 zile, 5 ore, 36 minute, 23 secunde
mizerabil, sa politizezi asemenea eveniment, ce fata si privire paranoia acolo, cineva care este inculpat in dosar de coruptie nu era locul lui la inaugurare ci in b .......a....... stie cineva sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.