Ultima oră

Ce vedem în acest weekend la Cinematograf

Aurelian Ivan
17 mai 2012 723 vizualizări
Iubitorii de cinematografie se pot bucura şi în acest sfarşit de săptămană de filmele de la Cinema "Balada".

Cu doar 5 lei puteţi vedea sambătă şi duminică, de la ora 15:00, Kung Fu Panda 2. Un desen animat apreciat de mulţi copii, dar şi de adulţi. Personajele sunt animate de vocile unor celebri actori. În Kung Fu Panda 2, Po (JACK BLACK) îşi trăieşte visul ca Războinicul Dragon, apărand Valea Păcii alături de prietenii săi, maeştrii kung fu, Cei Cinci Furioşi: Tigroaica (ANGELINA JOLIE), Maimuţa (JACKIE CHAN), Călugăriţa (SETH ROGEN), Vipera (LUCY LIU) şi Cocor (David Cross). Dar viaţa nemaipomenită a lui Po este acum ameninţată de apariţia unui super-ticălos, Lordul Shen (Gary Oldman) care plănuieşte să folosească o armă ultrasecretă pentru ca să cucerească China şi să distrugă arta kung fu. De la ora 17:00 rulează filmul Super 8. Povestea filmului este plasată în anul 1979 cand un grup de copii dintr-un orăşel din Ohio se hotărăsc să facă un film cu zombies. În timp ce filmează cu camera lor Super 8, copiii sunt martorii unui accident de tren. Scapă ca prin urechile acului de catastrofă, dar îşi dau seama repede că nu a fost deloc un accident. La puţin timp după eveniment, în oraş încep să se raporteze dispariţii în condiţii ciudate, precum şi evenimente inexplicabile. Seara se închie cu producţia cinematografică "Justiţiar pe cont propriu", avandu-l în rol principal pe nimeni altul decat Nicolas Cage. Filmul urmăreşte drama soţiei actorului principal care este bătută şi violată. Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.