Ultima oră

Ultima oră!!!!Presupusă crimă în satul Boţarlău, comuna Vulturu.Fiul bătranului ucis a fost reţinut de poliţişti

Aurelian Ivan
11 mai 2012 2449 vizualizări
Procurorii vranceni ancheatează moartea suspectă a unui bărbat în varstă de 76 de ani, care a fost găsit mort în propria-i locuinţă.


Cu puţin timp în urmă, fiul bătranului ucis a fost reţinut de poliţişti, fiind principalul suspect în cazul crimei. Surse din apropierea anchetatorilor spun că fiul bătranului, Ştefan Nicoară, în varstă de 47 de ani, avea patima alcoolului, iar între el şi tatăl său era un conflict mai vechi. Bărbatul suspect de uciderea tatălui său urmează să fie propus pentru arestarea preventivă de 29 de zile.

 

Iniţial poliţiştii au crezut că este vorba de o moarte naturală. Fiica bătrînului, Mariana M., din oraşul Odobeşti este cea care i-a anunţat de moartea tatălui ei, Ilie N. pe care l-a găsit întins pe podea în locuinţa sa din satul Boţarlău, comuna Vulturu. La o primă examinare cadavrul nu prezenta leziuni, tăieturi sau alte urme vizibile de violenţă. În schimb, în urma necropsiei de astăzi medicii legişti au constatat că bătranul a avut parte de o moarte violentă. Imediat procurorii vranceni a preluat cazul şi astăzi au plecat în zonă pentru a audia martori şi a stabili posibilele cauze ale morţii bătranului. Vom reveni cu amănunte . (A. I.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.